ARTETA RAZOČARAN POSLE PORAZA OD NJUKASLA: Ovo nije ni blizu nivoa za Ligu šampiona
Foto: Profimedia

PREMIJER LIGA

ARTETA RAZOČARAN POSLE PORAZA OD NJUKASLA: Ovo nije ni blizu nivoa za Ligu šampiona

Fudbal -

Trener fudbalera Arsenala Mikel Arteta rekao je da je razočaran posle poraza od Njukasla u Premijer ligi, i ocenio da njegov tim nije bio ni blizu nivoa Lige šampiona.

"Izuzetno sam razočaran. Taj Njukasl je bio 10 puta bolji od nas i potpuno je zaslužio pobedu... Učinak nije bio ni blizu nivoa Lige šampiona", rekao je Arteta, preneo je danas Skaj.

Arsenal
foto: EPA/Vince Mignott

Fudbaleri Njukasla pobedili su u ponedeljak uveče na svom terenu Arsenal sa 2:0, u pretposlednjem, 37. kolu Premijer lige.

Arsenal je kolo pre kraja na petoj poziciji sa 66 bodova i zaostaje dva boda za četvrtoplasiranim Totenhemom, koji se nalazi na poslednjem mestu koje vodi u Ligu šampiona.

Ekipa Arsenala je poslednji put u Ligi šampiona igrala u sezoni 2016/17.

"Njukasl je zaslužio da ugodno dobije meč, bili su mnogo bolji od nas od početka do poslednjeg minuta. Bili su mnogo bolji u svakom segmentu. Bili smo loši sa loptom. Mnogo toga se dešavalo tokom noći, poput izmena koje smo morali da uradimo zbog povreda, ali to nije izgovor", rekao je španski trener.

Arsenal u poslednjem kolu Premijer lige 22. maja dočekuje Everton, a njihov rival za plasman u Ligu šampiona Totenhem gostuje Noriču.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track