PUKLA BRUKA! AFERA O KOJOJ BRUJI EVROPA: Atraktivna devojka zvezde Atletika uhvaćena u ljubavnom zanosu sa drugim fudbalerom VIDEO
Foto: Instagram

LJUBAVNI TROUGAO

PUKLA BRUKA! AFERA O KOJOJ BRUJI EVROPA: Atraktivna devojka zvezde Atletika uhvaćena u ljubavnom zanosu sa drugim fudbalerom VIDEO

Fudbal -

Portugalski mediji bruje o ljubavnoj aferi dugogodišnje devojke Žoao Feliksa i štopera Sportinga iz Lisabona.

Žoao Feliks
foto: Profimedia

Margarida Korseiro, atraktivna izabranica zvezde Atletiko Madrida, navodno je u tajnoj ljubavnoj vezi sa defanzivcem Sportinga Pedrom Porom.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak iz jednog noćnog kluba na kome se zaljubljeni par grli i ljubi, a mnogi tvrde da su na njemu Korseiro i Poro. Ipak, snimak nije najjasniji pa se ne može sa sigurnošću tvrditi da su oni u pitanju.

Međutim, isplivao je i drugi snimak koji značajno podreva sumnje da je manekenka ima aferu sa španskim fudbalerom. Naime, nakon jedne utakmice Sportinga Pero je prišao tribinama, zagrlio atraktivnu plavušu i poklonio joj dres.

Priča je odjeknula u portugalskim medijima, pa je fudbaler Sportinga bio prinuđen da reguje kako bi izvukao manekenku iz neugodne situacije.

"Ova situacija je jako neprijatna. Imam poseban odnos sa njom, ali niko nije neveran nikome. Ovakve stvari ne mogu narušiti moj imidž, jer mogu da radim šta hoću. Prestanite da blatite nas troje kad za to nema potrebe", apelovao je putem Tvitera Španac.

Oglasila se i Korseiro. Odmah je demantovala da ima aferu sa Porom i oštro je osudila pisanje medija.

Jedino se nije javio Feliks, koga je ova priča definitivno najviše potresla.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track