IVIĆ SE VRAĆA U MAKABI, KRSTAJIĆ PREUZIMA HAPOEL BIR ŠEVU! Novi prvak Hapoel iz Haife, srpski treneri za povratak primata!
Foto: Nemanja Nikolić, Profimedia

kurir saznaje

IVIĆ SE VRAĆA U MAKABI, KRSTAJIĆ PREUZIMA HAPOEL BIR ŠEVU! Novi prvak Hapoel iz Haife, srpski treneri za povratak primata!

Fudbal -

Kako Kurir nezvanično saznaje, u najboljoj fudbalskoj ligi Izraela doći će do promena trenera u najvećim klubovima, a u glavnim ulogama su dvojica srpskih stručnjaka. Novi šampion Izraela je Makabi iz Haife, dok su donedavni dominantni klubovi: Hapolel Bir Ševa i pogotovo Makabi iz Tel Aviva, odmah iza iznenađujućeg prvaka.

Bivši selektor Srbije Mladen Krstajić napustiće na kraju sezone Makabi, a na klupu kluba iz Tel Aviva vratiće se bivši fudbaler Partizana Vladimir Ivić. On je već bio trener Makabija (2018-2020), a potom je kratko radio u engleskom Votfordu. Pre toga vodio je grčki PAOK. Iviću će u Makabiju iz Tel Aviva opet biti pomoćnik Miloš Veselinović, bivši trener Voždovca.

Međutim, ni Krstajić neće napuštati Izrael, jer prelazi u Hapoel Bir Ševu. Tamo su procenili da bi bivši selektor Srbije mogao da bude dobro rešenje. Inače, u Izraelu Krstajić sa novinarima najčešće komunicira na nemačkom jeziku i stekao je dobru reputaciju za kratko vreme.

Kurir sport/ L. Delić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track