PORED TOLIKO MESTA U BEOGRADU, GRCI SE PROVODILI BAŠ OVDE! Navijači Olimpijakosa bili gosti neobične žurke u prestonici (VIDEO)
Foto: Ana Paunković

ZANIMLJIVO

PORED TOLIKO MESTA U BEOGRADU, GRCI SE PROVODILI BAŠ OVDE! Navijači Olimpijakosa bili gosti neobične žurke u prestonici (VIDEO)

Fudbal -

Navijači Olimpijakosa koji su, zbog Fajnal for turnira Evrolige, doputovali u srpsku prestonicu, imali su šta da rade tokom dana pauze.

Pristalice ekipe iz Pireja u velikom broju su doputovali u Beograd da podrže svoj tim, ali uprkos činjenici da su tribine tokom polufinalne utakmice protiv Efesa bile većinski obojene u crveno, Olimpijakos je poražen trojkom Vasilija Micića u poslednjoj sekundi.

Nakon utakmice u četvrtak, usledio je dan pauze, pre nego što će navijači opet da se upute ka Areni.

Olimpijakos će u subotu od 16.00 časova igrati utakmicu za treće mesto protiv Barselone, dok je finale na programu od 19.00.

U međuvremenu, Grci su bili gosti na stadionu Rajko Mitić, gde je napravljena žurka na kojoj su se okupili navijači.

S obzirom na to da Crvena zvezda u nedelju, dan nakon završetka Fajnal for turnira, na istom mestu igra utakmicu za titulu, očekuje se da veliki broj navijača iz Grčke ostane u Beogradu i bude prisutan na meču protiv Voždovca.

00:14

Žurka navijača Zvezde i Olimpijakosa na Marakani

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track