KAD NE MOŽE MBAPE, DOBAR JE I ČUANMENI! Real drsko ukrao nesuđeno pojačanje Liverpula iz Francuske!
Foto: Profimedia

RAT VELIKIH

KAD NE MOŽE MBAPE, DOBAR JE I ČUANMENI! Real drsko ukrao nesuđeno pojačanje Liverpula iz Francuske!

Fudbal -

Real Madrid je ipak završio prvo veliko pojačanje iz Francuske, a to je umesto Kilijana Mbapea - Orelijen Čuameni! Monako je prihvatio ponude Reala i Liverpula, ali je igrač odlučio da pređe u "kraljevski klub".

Isti izvor dodaje da će Real za njegov transfer platiti 80 miliona evra i određene bonuse. Karlo Anćeloti je dao zeleno svetlo za njegov dolazak, a u Madridu smatraju da je Čuameni savršena dugoročna zamena za Kazemira.

Florentino Perez
foto: EPA

Ovo je velika vest za Madriđane, a zanimljivo da je Real sve želeo da završi pre finala sa Liverpulom. Predsednik Reala je zapravo još jednom pokazao koliko je moćan, a Liverpula je glako počistio iz celog posla.

Čuameni je bio na "čekanju" i Real mu je poručio da je Mbape prioritet i da će njegov transfer doći na red kasnije. Real je trebalo da oslobodi mesta u ekipi i platnom budžetu, ali kako je Mbape izabrao da ostane u Pari Sen Žermenu, Perez je agresivno završio Čuamenijev transfer i preoteo ga Liverpulu.

Naime, Čuameni je načelno prihvatio ponudu Liverpula, želeo je da igra u Premijer ligi, ali je onda Real odlučio da ga preotme.

U subotu će se Real i Liverpul sastati u finalu Lige šampiona u Parizu, pa je možda i ovaj transfer predigra za uzbuđenja i veliki ulog pred meč godine!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track