TERZA SLAVIO KOD MARKECA NA SVADBI: Direktor crveno-belih okružen ZVEZDAŠIMA, ko bi od njih mogao da se vrati na MARAKANU?!
Foto: Privatna arhiva

bilo je veselo

TERZA SLAVIO KOD MARKECA NA SVADBI: Direktor crveno-belih okružen ZVEZDAŠIMA, ko bi od njih mogao da se vrati na MARAKANU?!

Fudbal -

Generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana u akciji

Zvezdan Terzić ima više nego uspešnu nedelju iza sebe. Crvena zvezda je odbranila duplu krunu u Srbiji, a generalni direktor crveno-belih najavio je nikada jači igrački kadar, vredan napada na Ligu šampiona.

Zvezdan Terzić
foto: Privatna arhiva

Zvezdan Terzić veselio se u nedelju na svadbi fudbalera Partizana Lazara Markovića, koji je oženio njegovu bratanicu Jovanu, ćerku njegovog rođenog brata Dejana.

Kurir je došao u posed dve fotografije sa svadbe, na kojima je Zvezdan Terzić okružen fudbalerima koji su nekada igrali za crveno-bele, ili bili dovođeni u vezu sa klubom, sa Marakane. Svi oni već godinama igraju u inostranstvu i za reprezentaciju Srbije.

Zvezdan Terzić
foto: Privatna arhiva

Zvezdan Terzić fotografisao se sa Darkom Lazovićem, Markom Grujićem, Stefanom Mitrovićem i Filipom Mladenovićem, srpskim reprezentativcima. Potom je proveo veći deo večeri u društvu Aleksandra Kolarova, koji je prošlog leta bio povezivan sa Crvenom zvezdom.

Da li će neki od njih možda već ovog leta doći na Marakanu, pokazaće dani i meseci pred nama. Jedno je sigurno, Zvezdan Terzić je prema saznanjima Kurira spremio ozbiljna pojačanja za Crvenu zvezdu.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track