RADIVOJEVIĆ SAČUVAO RAD U LIGI, A SADA BIRA INOSTRANSTVO ILI SUPER LIGA Defanzivac na raskrsnici - Izrael, Mađarska ili Srbija!
Foto: @starsport

ispunio misiju

RADIVOJEVIĆ SAČUVAO RAD U LIGI, A SADA BIRA INOSTRANSTVO ILI SUPER LIGA Defanzivac na raskrsnici - Izrael, Mađarska ili Srbija!

Fudbal -

Rad će ući u narednu sezonu bez jednog od najzaslužnijih što je izboren opstanak

Miloš Radivojević je završio povratnički period na Banjicu i od ovog leta se najverovatnije vraća u Super ligu Srbije ili će ponovo u inostranstvo. Izvesno je da ne ostaje u dresu Građevinara, ugovor mu je istekao i slobodan je u izbru nove sredine.

Imali su sreću u klubu iz Crnotravske da Radivojević nije otišao zimus, jer bi bez njega misija opstanka bila daleko teža i možda neostvariva. Dao je ogroman doprinos u defanzivi na dve pozicije, kao levi bek i štoper. Za kompletnu sezonu propustio je samo jednu utakmicu, na 36 mečeva zatresao je mrežu dva puta.

Radivojević je ranije igrao za Rad i u Super ligi, kao i uvek u nebesko plavom dresu borio se kao lav i imao kvalitetna izdanja. Retki su u bližoj istoriji Građevinara sa takvim odnosom prema klubu, ostajao je u najtežim trenucima i kad je imao varijantu da ode gde bi više zarađivao.

Sada je definitivno vreme za novi rastanak...

- Imali smo tešku sezonu, ali smo na kraju pokazali da nam je mesto bilo i u plej-ofu. Trener Mirjačić je izvukao maksimum iz tima i bilo je zadovoljstvo sarađivati sa njim, jedan je od najboljih stručnjaka i ljudi sa kojima sam se sreo u karijeri. Verujem da će se Rad vratiti u sledećoj sezoni u Super ligu, gde mu je mesto - rekao je Miloš Radivojević.

Levi bek i štoper Radivojević, igrač sa iskustvom u Izraelu, Azerbejdžanu i Hrvatskoj, na superligaškoj sceni u Srbiji ima više od 100 utakmica. U eliti je nosio i dresove Voždovca, Radničkog iz Niša i BSK-a iz Borče.

Miloš Radivojević je u dva mandata nosio dres Rada, upisao je 80 utakmica za Građevinare sa Banjice.

Za sada na stolu ima pozive iz Izraela (gde je ostavio veliki trag) i Mađarske, a naredni dani doneće odluku gde nastavlja karijeru. A, tu su i ponude od strane dva superligaša.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track