ROK MU USKORO ISTIČE - MAMIĆ U OZBILJNOM PROBLEMU: Kontroverzni Hrvat duguje milione evra hercegovačkom KRALJU KLADIONICA!
Foto: Pritnscreen

šok

ROK MU USKORO ISTIČE - MAMIĆ U OZBILJNOM PROBLEMU: Kontroverzni Hrvat duguje milione evra hercegovačkom KRALJU KLADIONICA!

Fudbal -

Mamić je navodno od biznismena Renata Koraća pozajmio oko šest miliona evra i ima rok do kraja juna da vrati dug

Nekadašnji "alfa i omega" zagrebačkog Dinama, Zdravko Mamić, nalazi se u ozbiljnom problemu.

Iako je iz hrvatskog kluba izvukao milione, to očito nije bilo dovoljno da izbegne probleme sa novcem.

Popularni Maminjo je navodno prošle godine pozajmio od hercegovačkog kralja kladionica Renata Koraća čak 44,5 miliona kuna (oko šest miliona evra) kako bi mogao da vrati dug državi, otkriva "Jutarnji list".

Rok za povraćaj pozajmice uskoro ističe, pa je Mamić prinuđen da prodaje svoje luksuzne nekretnine kako bi vratio novac "kralju kladionica".

Vlasnik lanca kladionica u BIH je upisan kao vlasnik Zdravkove velelepne vile na Tuškancu i luksuznog stana u Zagrebu. Međutim, Korać nije zainteresovan za ove nekretnine, već želi novac.

"Gospodin Korać nije zainteresovan za preuzimanje tih nekretnina, nego je upisan kao vlasnik dok ne podmiri potraživanje. Rok ćemo najverovatnije produžiti jer nekretnine još uvek nisu prodate", otkrio je direktor kompanije hercegovačkog biznismena.

Mamić ima rok do kraja juna da vrati dug od šest miliona evra, ali Korać je odlučio da mu izađe u izađe u susret i produži rok.

Kurir sport/Jutarnji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track