ZVEZDA I PARTIZAN KAŽNJENI SA MILION DINARA! Večiti dobili po DŽEPU zbog ponašanja navijača na finalu Kupa!
Foto: Starsport

disciplinske mere

ZVEZDA I PARTIZAN KAŽNJENI SA MILION DINARA! Večiti dobili po DŽEPU zbog ponašanja navijača na finalu Kupa!

Fudbal -

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza ponovo je kaznila Crvenu zvezdu i Partizan zbog ponašanja navijača u finalu Kupa Srbije na stadionu "Rajko Mitić" sa po 500.000 dinara

Tada su i jedni i drugi koristili pirotehnička sredstva i zbog toga su ponovo "udareni po džepu" od strane disciplinaca FSS.

Delegat utakmice Velibor Novović, u izveštaju posle meča, imao je primedbe imao je na upotrebu baklju, dimnih bombi, petardi i topovskih udara na tribinama.

Navijači Zvezde i Partizana, uoči i tokom utakmice, ponavljali su vatromet po nekoliko puta, ali igra nijednom nije prekinuta. Zato su oba kluba identično kažnjena i to blažom finansijskom sankcijom.

Pristalice crno-belih napravile su veću štetu na južnoj tribini. Polomljeno je nekoliko stotina stolica i uništeni čitači ulaznica. Zvezda će u narednim danima, preko Disciplinske komisije FSS, zatražiti naknadu štete. Konačan zahtev o novčanoj visini naknade nije formulisan.

Po istom osnovu, crveno-bele je od ranije teretio TSC. Predstavnici Crvene zvezde uplatili su oko hiljadu evra na ime naknade štete i automatski zaključili postupak pred disciplinskim organima

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track