LALATOVIĆ PREDSTAVLJEN U BANJALUCI: Došao sam donesem trofeje u Republiku Srpsku!
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

spreman za novi izazov

LALATOVIĆ PREDSTAVLJEN U BANJALUCI: Došao sam donesem trofeje u Republiku Srpsku!

Fudbal -

Nenad Lalatović zvanično je predstavljen na mestu novog trenera banjalučkog Borca.

Nakon što je otpisani Radnički iz Kragujevca doveo do braža i sačuvao u eliti harizmatični trener se preselio u Banjaluku.

"Hvala na poverenju ljudima u klubu, i moja želja je bila da dođem, da se okušam u ovoj ligi. Dogovorili smo se za pet minuta, iste uslove kao što sam imao u Srbiji sam tražio i ovde, nisam dizao cenu. Želja mi je bila da radim u Banjaluci i u Republici Srpskoj", počeo je Lalatović

Sviđa mu se liga Premijer ligi Bosne i Hercegovine

"Imam energiju ali i znanje, volim ovaj posao, a shvatio sam da je ovo kvalitetna liga u kojoj može svako svakog da pobedi, a ne kao u Srbiji da Zvezda i Partizan uzmu po 100 bodova. Volim da pobeđujem, da ukazujem poštovanje, a i neko sam ko voli da se odbrani kada me neko dira. Ne zanima me nacionalnost, sve ljude poštujem i cenim i tako će biti i u budućnosti. Ovde sam došao da sa mojim Borcem pokušam da osvojim jedan od dva trofeja.

Njegov pristup se ne menja.

"Očekujem dobar odnos i da se u svakom trenutku ponašaju kao da je utakmica. Želim da im budem prijatelj, ako oni to budu zaslužili. Svi smo profesionalci, svima je cilj da donesemo trofej u Srpsku", zaključio je Lalatović.

Nenad Lalatović je trenersku karijeru započeo Sremu. Potom je vodio Proleter, Voždovac, Napredak, Crvenu zvezdu, Borac Čačak, Vojvodinu, Čukarički, Radnički Niš, saudijski Al Batin i pomenuti Radnički Kragujevac.

Kratko je bio i selektor reprezentacija Srbije do 20 i 21 godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track