IZA KULISA! EVO KAKVA JE ATMOSFERA U TABORU ORLOVA: Ovo ne možete da čujete i videte u TV prenosu
Foto: Starsport

zanimljivo

IZA KULISA! EVO KAKVA JE ATMOSFERA U TABORU ORLOVA: Ovo ne možete da čujete i videte u TV prenosu

Fudbal -

Atmosfera u reprezentaciji Srbije... Večito je bilo problematično. Međutim, to je postalo prošlost od dolaska Piksija na čelo državnog tima.

Poznati sportski novinar i član medija tima FSS, Nebojša Petrović izneo je neke zanimljivosti iz državnog tima koje se ne vide u TV prenosu:

- Selektora Stojkovića ali i kompletnu fudbalsku javnost u Srbiji mora da raduje način na koji se Tadić i drugovi ophode prema obavezama u nacionalnom dresu. Bez obzira na umor posle naporne sezone u svojim klubovima i činjenice da nikad u karijeri nisu bili u prilici da uoči godišnjih odmora moraju da odigraju čak četiri utakmice u samo desetak dana, ne kriju zadovoljstvo što su ponovo na okupu i što imaju priliku da brane boje Srbije u jednom jakom takmičenju. Svakom treningu i svakoj utakmici pristupaju maksimalno profesionalno, bodre se međusobno i bukvalno ginu jedan za drugoga na terenu - piše Petrović i dodaje:

- Momci dišu kao jedan, svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno i da ga provedu u lepom i vedrom raspoloženju. Ništa im ne pada teško, iako je ovo period godine kad su navikli da budu sa svojim porodicama u letnjim odmaralištima i da pune baterije za novu sezonu. Nijedan izraz nezadovoljstva, nijedna ishitrena reakcija, preki pogled ili nervozno odmahivanje rukom. Apsolutno ništa od toga. Samo osmesi i pesma. I naravno, omiljena društvena igra Mafija koja je postala zaštitni znak jedinstva, sloge i zajedničkog duha u fudbalskoj reprezentaciji Srbije. Na redu je Slovenija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track