ODMAH STIŽE REAKCIJA, UEFA VEĆ SPREMA KAZNE: Totalni haos u Volosu između navijača Grčke i tzv. Kosova brzo dobija epilog
Foto: Printscreen

BRZO SE OGLASILA

ODMAH STIŽE REAKCIJA, UEFA VEĆ SPREMA KAZNE: Totalni haos u Volosu između navijača Grčke i tzv. Kosova brzo dobija epilog

Fudbal -

UEFA već sprema kaznu zbog utakmice Grčke protiv takozvane države Kosovo

Podsetimo, meč C Lige nacija u kojoj je Grčka kao domaćin u Volosu pobedila goste rezultatom 2:0, obeležili su brojni incidenti koje su izazvali navijači.

Stotinak gostujućih navijača pratilo je meč s tribina stadiona u ovom grčkom primorskom gradiću, a njih su navijači grčke reprezentacije gađali bakljama.

Na stadionu su mogle da se vide brojne srpske zastave, među njima i one s porukama "Kosovo je Srbija".

U jednom trenutku, napadač lažne države Vedat Murići, tražio je od sudije da prekine meč, što je on odbio.

Iz Evropske kuće fudbala su stigle najave o reakciji zbog svega viđenog.

- Sve odluke disciplinskog tela UEFA u vezi sa incidentima koji su se desili ili prijavljeni nakon utakmica UEFA Lige nacija odigranih ove nedelje biće blagovremeno objavljene - rekli su iz UEFA za "Kosovo onlajn".

O čitavom slučaju nije poznato više detalja, a do incidenta navijača dve reprezentacije je došlo u završnici prvog poluvremena.

Golove za Grčku dali su Jakumakis i Mantalos u 71. i 98. minutu, te je tako ova selekcija dva kola pre kraja obezbedila promociju u "viši rang".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track