BIVŠI FUDBALER INTERA U SREDIŠTU SEKS SKANDALA! Usijale se društvene mreže: Molio za milost, završio sa slomljenom vilicom! VIDEO
Foto: Profimedia/Printscreen

uhvaćen na delu

BIVŠI FUDBALER INTERA U SREDIŠTU SEKS SKANDALA! Usijale se društvene mreže: Molio za milost, završio sa slomljenom vilicom! VIDEO

Fudbal -

Nekadašnji mladi francuski reprezentativac Jan Karamo, teško je povređen nakon što ga je muškarac uhvatio u klinču sa svojom devojkom! Karamo je preklinjao za milost!

Jan Karamo (23) je bio velika nada Intera, stigao je u Milano još s 18 godina iz francuskog Kaena, ali nikad nije opravdao visoka očekivanja.

Pre nekoliko dana Karamo je završio u središtu seks skandala, jer je "uvaćen na delu", u krevetu s devojkom drugog muškarca, koji ih je potom uhvatio u akciji. I tu nije bio kraj. Muškarac je verbalno i fizički napao fudfbalera koji je na kolenima molio za milost.

- U jednoj je ruci imao nož, a s drugom me udarao. Ova će me stvar večno progoniti - jadao je Karamo, koji je završio sa slomljenom vilicom i jagodičnom kosti.

Kako bi dodatno ponizio Karamoa, napadač je video objavio na društvenim mrežama.

Francuski fudbaler poreklom iz Obale Slonovače nije se proslavio u Interu, dao je samo jedan gol u 17 nastupa za tri godine. Nakon pozajmica u Kaen, Bordo i Parmu, prošle sezone igrao je u Turskoj. Karamo je igrao i za razne mlađe uzraste francuske reprezentacije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track