MILAN BORJAN OKUPIO 107 MLADIH GOLMANA NA SVOM KAMPU: Ponosan sam na našu decu, imamo i prijave sa Kosova i Metohije!
Foto: Privatna Arhiva

SRBIJA MEĐU STATIVAMA

MILAN BORJAN OKUPIO 107 MLADIH GOLMANA NA SVOM KAMPU: Ponosan sam na našu decu, imamo i prijave sa Kosova i Metohije!

Fudbal -

Odveo je reprezentaciju Kanade na Svetsko prvenstvo, petu godinu zaredom je doneo titulu Zvezdi, ove godine i duplu krunu, a sada je kapiten crveno-helih Milan Borjan organizovao i drugi po redu golmanski kamp na Zlatiboru.

I ništa od svega ne bi bilo čudno da nismo saznali da se na kamp Milana Borjana prijavilo 107 golmana i da su morali da organizuju dve smene po sedam dana kako bi mogli da prime svu decu koja žele da budu golmani.

"Zaista sam iznenađen i presrećan sa brojem dece koja su se prijavila na naš kamp. Kada se uzme u obzir da fudbalski kampovi teško mogu da skupe na svim pozicijama po 50 dece, ja sam potpuno impresioniran činjenicom da imam 107 golmana i da možemo da popunimo i treću smenu, ali imamo problem sa pronalaskom smeštajnih kapaciteta”, izjavio je Milan Borjan i dodao:

MIlan Borjan
foto: Privatna Arhiva

Ono što posebno želim da naglasim je činjenica da imamo osmoro dece sa Kosova i Metohije i osam golmana iz Hrvatske i to samo zahvaljujući predsedniku opštine Čajetina, gospodinu Milanu Stamatoviću, koji nesebično godinama pomaže sport i ovaj put je odlučio da opština Čajetina pomogne našu decu sa Kosova i Metohije iz Hrvatske”, istakao je Borjan i nastavio:

Godinama sa Crvenom zvezdom idem na pripreme na Zlatibor i iz iskustva znam koliko su sjajni uslovi za nas sportiste, pa sam želeo da i moji golmani na kampu budu smešteni i provedu svoje golmanske pripreme na ovoj savršenoj planini. Razlog zbog kog roditelji prijavljuju decu su i naši sjajni treneri koje predvodi supervizor našeg kampa gospodin Dragan Sretenijević koji pravi neverovatnu logistiku i siguran sam da je struka primarni segment i razlog ovolikog broja golmana na kampu”, rekao je Milan Borjan i podvukao:

MIlan Borjan
foto: Privatna Arhiva

I naravno, kompletnu organizaciju, marketing, komunikaciju sa roditeljima, nabavku opreme, komunikaciju sa sponzorima i sve ostalo radi sama bez dodatne pomoći, direktorka kampa, Snežana Borjan", ponosan je Borjan na svoju suprugu, a i ona na njega!

Letnji kamp na Zlatiboru počinje 27. juna i trajaće do 10. jula, a u januaru je s uspehom održan prvi zimski golmanski kamp Milana Borjana u Dobrom vodama kraj Bara.

MIlan Borjan
foto: Privatna Arhiva

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track