RONALDO NE IDE NIGDE! Kristijano nezadovoljan, ali OSTAJE?
Foto: EPA

spekulacije

RONALDO NE IDE NIGDE! Kristijano nezadovoljan, ali OSTAJE?

Fudbal -

Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo najverovatnije će ostati u klubu i pojaviće se na pripremama za novu sezonu početkom jula, uprkos navodima da će otići sa Old Traforda, preneli su britanski mediji.

Portugalski dnevnik Rekord preneo je da Ronaldo želi da ode posle samo jedne sezone na Old Trafordu pošto strahuje da novi trener Erik ten Hag nema dovoljno sposobnosti da se bori za trofeje, ali i zato što je nezadovoljan radom kluba u letnjem prelaznom roku.

Međutim, Skaj je preneo da se očekuje da će 37-godišnji Ronaldo doći na pripreme ekipe početkom jula, kada se vrati sa odmora. On je dobio nešto duži odmor jer je sa reprezentacijom Portugala igrao tri utakmice u Ligi nacija u junu.

Skaj Nemačka preneo je da bi Bajern Minhen želeo da dovede Ronalda u slučaju da napadač Robert Levandovski ode u Barselonu.

Uprava nemačkog šampiona pokušava da ubedi Levandovskog da ostane i poslednju godinu ugovora uprkos ponudi Barselone od 40 miliona evra.

Fudbaleri Junajteda koji u junu nisu bili sa svojim reprezentacijama, okupiće se u ponedeljak u klupskom trening centru, a ostali igrači će pristizati početkom jula.

Klub će napustiti Pol Pogba, Džesi Lingard, Edinson Kavani, Nemanja Matić i Huan Mata, pošto su njihovi ugovori istekli.

Uprava nije još dovela nijednog igrača u letnjem prelaznom roku, ali, kako je preneo Skaj, u klubu nema panike, pošto žele da dovedu prave igrače za pravu cenu.

Junajted je pregovarao sa Barselonom o transferu Frenkija de Jonga, ali je zainteresovan i za pojedine igrača Ajaksa, odakle je došao novi trener.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track