DVOSTRUKO SLAVLJE LUTOVCA: DAO GOL SLOVACIMA, PA PROSLAVIO 25. ROĐENDAN! Pogledajte šta je dobio na poklon od saigrača (VIDEO)
Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

kurir u sloveniji

DVOSTRUKO SLAVLJE LUTOVCA: DAO GOL SLOVACIMA, PA PROSLAVIO 25. ROĐENDAN! Pogledajte šta je dobio na poklon od saigrača (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaler Partizana Aleksandar Lutovac je u utorak imao razloga za dvostruko slavlje u Sloveniji. Naime, Sale Lutovac je napunio tačno 25 godina, a na meču protiv Spartaka iz Trnave je postigao efektan gol glavom u poslednjim trenucima prvog poluvremena, posle sjajnog centaršuta Ljubomira Fejse. Posle pobede protiv Spartaka i povratka u Terme Ptuj, saigrači su Lutovcu pripremili rođendansku tortu, a poklone mu je predao kapiten crno-belih Saša Zdjelar. Sve je proteklo u dobrom raspoloženju.

Kako je ova lepa mini-svečanost izgledala u Ptuju, pogledajte ovde:

Odmah po završetku utakmice u Kidričevu i ubedljive pobede protiv vicešampiona Slovačke, sportski direktor Partizana Ivica Iliev, čestitao je Lutovcu rođendan, ali ga je i pohvalio zbog odlične partije.

- Hvala vam svima na lepim željama. Što želim sebi, želim i svima vama, a to je samo zdravlje i malo sreće. Svi zašto smo ovde i koji su nam ciljevi - poruka je slavljenika Aleksandra Lutovca.

Inače, Lutovac je gol koji je postigao protiv Spartaka iz Trnave posvetio majci, koja je takođe rođena na Vidovdan.

Kurir sport/ L. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track