LOLA SMILJANIĆ TREĆI PUT U KARIJERI NAPUŠTA PARTIZAN: Naredne sezone igraće u komšiluku i opet će nositi dres sa brojem 99
Foto: Starsport

istekao mu ugovor

LOLA SMILJANIĆ TREĆI PUT U KARIJERI NAPUŠTA PARTIZAN: Naredne sezone igraće u komšiluku i opet će nositi dres sa brojem 99

Fudbal -

Iskusni fudbaler napustio Humsku

Milan Lola Smiljanić više nije fudbaler Partizana. Iskusni vezni igrač nosiće dres Mornara iz Bara i igraće u prvenstvu Crne Gore.

Milan Smiljanić
foto: Starsport©

Popularnom Loli je ovog leta istekao ugovor sa Partizanom, a kako nije bio u planovima novog trenera Ilije Stolice, po treći put u svojoj karijeri odlučio je da napusti Humsku. Njegov nekadašnji saigrač, danas trener Mornara Andrija Delibašić najzaslužniji je za njegov dolazak u Bar.

Milan Smiljanić (35) dete je Partizana i sin nekadašnjeg trenera Branka Smiljanića. Prve prfofesionalne korake napravio je u Humskoj, u koju se vraćao 2010. godine, a potom i 2018. godine. U međuvremenu je igrao za Espanjol, Hihon, Genčlerbirligi, Makabi Netanju, Pert Glori i Hapoel Aškelon. Smiljanić ima i šest utakmica za seniorsku reprezentaciju Srbije, u periodu od 2007. do 2008. godine.

Lola, Milan Smiljanić, Milan Lola Smiljanić
foto: Starsport©

Mornar je prošlu sezonu završio na petom mestu Prve crnogorske lige, a sledeće sezone očigledno ima ambicije da dodatno popravi plasman i pokuša da se nađe na pozicijama koja vode u kvalifikacije za evropska takmičenja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track