EMOTIVNA PORUKA MIHINE ŽENE TRESE ITALIJU I SRBIJU: Ti si moj borac! Ti si slika i prilika strasti za fudbalom i životom!
Foto: Printskrin/Instagram

heroj

EMOTIVNA PORUKA MIHINE ŽENE TRESE ITALIJU I SRBIJU: Ti si moj borac! Ti si slika i prilika strasti za fudbalom i životom!

Fudbal -

Siniša Mihajlović samo dan posle izlaska iz bolnice i hemoterapije izvršio prozivku fudbalera Bolonje

Veliki je borac Siniša Mihajlović. Veliki. Da je tako pokazuje i najnoviji primer njegove borbe, kada je samo posle nekoliko dana od izlaska iz bolnice i jednomesečne hemoterapije izvršio prozivku fudbalera Bolonje za novu sezonu.

Siniša Mihajlović
foto: Profimedia

Opaka bolest leukemija primorala je našeg Mihu da proteklih mesec dana provede u bolnici Sant Orsola. Posle toga mogao je ponovo da zagrli suprugu Arijanu i porodicu. I nije propustio da dođe u sportski centar Bolonje i obrati se fudbalerima.

Siniša Mihajlović, Arijana Mihajlović
foto: Printskrin/Instagram

Sa velikom pažnjom svi igrači Bolonje stajali ispred Siniše Mihajlovića i slušali ga. Vidno iscrpljeni Miha sedeo je na stolici i govorio, dok su fudbaleri upijali svaku njegovu reč. Sve ovo je nateralo njegovu suprugu Arijanu da preko društvenih mreža napiše dirljive reči:

- Ti si slika i prilika strasti da se radi i strasti ka fudbalu, šta god drugi rekli. Ti si borac!

Arijana Mihajlović
foto: Pritnscreen/Instagram

Podsetimo, Siniši Mihajloviću leukemija je prvi put dijagnostifikovana 2019. godine i tada se dugo borio sa njom. Pobedio je, a onda je 29. marta ove godine ponovo morao u bolnicu nakon što je u toku jedne utakmice osetio simptome bolesti. Tada je bolnicu napustio 2. maja. Italijanski mediji nisu precizirali da li je najnoviji ciklus bio redovan i obavezan ili nekadašnji srpski selektor ponovo ima ozbiljne probleme sa zdravljem.

Siniša Mihajlović, Arijana Mihajlović
foto: Printskrin/Instagram

Arijana Mihajlović podelila je na društvenim mrežama i jednu poruku podrške svom suprugu Siniši od strane jednog navijača:

- Toliko sam se nadao da ću videti ovu fotografiju. Dug period nije bilo nikakvih vesti od vas. Moram da budem iskren, malo sam se zabrinuo poslednjih dana... Ali, kada sam vas video kako sedite u stolici, mogao sam da odahnem. Čestitam vam na snazi i hrabrosti koju pokazujete svaki put kada se suočite sa komplikovanim situacijama. Vi ste sila prirode. Ponosan sam na vas, sve nas učite da nikada ne odustajemo. Kako vi kažete, posle oluje mora da izađe sunce. Želim vam svako dobro Siniša, konačan oporavak. Snažan, jak, baš jak zagrljaj od mene!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track