ZVEZDA JE SPREMNA ZA POČETAK SUPERLIGE: Poziv Delijama i svim zvezdašima da ispune Marakanu, karte su u prodaji
Foto: Starsport

svi na stadion

ZVEZDA JE SPREMNA ZA POČETAK SUPERLIGE: Poziv Delijama i svim zvezdašima da ispune Marakanu, karte su u prodaji

Fudbal -

Crveno-beli otvaraju sezonu 10. jula

Fudbaleri Crvene zvezde spremno dočekuju početak nove sezone, a prvi izazov izabranike Dejana Stankovića očekuje već u nedelju, 10. jula od 20.00 časova, kada će na Marakani u okviru prvog kola domaćeg prvenstva gostovati Radnički iz Niša. Karte za taj meč, od sutra će se naći u prodaji.

Dejan Stanković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Izabranici Dejana Stankovića kreću u odbranu duple krune, a pored toga, bliži se i početak kvalifikacija za najelitnije fudbalsko klupsko takmičenje u Evropi – Ligu šampiona. Zato u Ljutice Bogdana smatraju da je važno da od samog početka tribine stadiona budu ispunjene u velikom broju.

Mirko Ivanić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Sigurno je da će armija vernih zaljubljenika u Zvezdin grb prirediti još jedan nezaboravan spektakl, a karte će se naći u prodaji već od sutra. Prodaja ulaznica onlajn putem počeće sutra u 12.00 časova, a svi zainteresovani će svoju kartu moći da obezbede putem linka: https://crvenazvezda.iticket.rs. Prodaja karata na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“ vršiće se u subotu, 9. jula u terminu od 11.00 do 18.00 časova, kao i na dan utakmice od 12.00 časova pa sve do početka susreta.

Delije
foto: www.crvenazvezdafk.com

Cene karata:

Sever: 300 dinara

Istok: 400 dinara

Zapad: 500 dinara

VIP Zapad: 1000 dinara

VIP 1: 2000 dinara

VIP 2: 2000 dinara

VIP Galerija: 3000 dinara

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track