ZVEZDA BLIZU TRANSFERA KOJI ĆE OBELEŽITI LETO: Vraća se fudbaler koji je DOMINIRAO na Marakani! Navijači pamte NEVEROVATNE BROJKE!
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

Bomba!

ZVEZDA BLIZU TRANSFERA KOJI ĆE OBELEŽITI LETO: Vraća se fudbaler koji je DOMINIRAO na Marakani! Navijači pamte NEVEROVATNE BROJKE!

Fudbal -

Fudbalski klub Crvena zvezda blizu je bombastičnog transfera pred početak nove sezone.

Prema informacijama koje su "Sport klubu" potvrdili izvori, u Ljutice Bogdana su blizu završetka posla sa Aleksandrom Pešićem (30).

Centarfor je na Marakani igrao u sezoni 2017/18 kada je klub osvojio šampionsku titulu i igrao 1/16 finala Lige Evrope.

Pešić je i te kako doprineo uspehu te sezone pošto je na 35 utakmica Super lige postigao 25 golova i upisao čak 17 asistencija. U Kupu Srbije je na tri meča postigao tri gola uz četiri asistencije, a bio je strelac i gola protiv Krasnodara u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Odlične partije donele su mu bogat ugovor u Al Itihadu iz Saudijske Arabije, a Zvezdi oko 4.000.000 evra. Igrao je još i za Seul i Makabi Tel Aviv, a prethodnu sezonu je proveo u turskom Karagumruku za koji je postigao 14 golova.

"Sport klub" je naveo i da je sam fudbaler i više nego zainteresovan za povratak što bi trebalo da znači da je preostalo da se dogovore detalji sa njim, ali i sa turskim superligašom.

Pešić ima još godinu dana ugovora sa Karagumrukom, pa će iz Beograda morati da se potrude da ispune želje i zahteve za obeštećenje.

Crvena zvezda je i u prethodnim prelaznim rokovima želela da vrati centarfora, ali nikada nije bila blizu kao sada.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track