FUDBALERI PARTIZANA U PETAK UVEČE OTPUTOVALI ZA IVANJICU: Pobeda imperativ za crno-bele, Dijabate trenirao u SC Teleoptik!
Foto: FK Partizan/ Foto Sandić

početak prvenstva

FUDBALERI PARTIZANA U PETAK UVEČE OTPUTOVALI ZA IVANJICU: Pobeda imperativ za crno-bele, Dijabate trenirao u SC Teleoptik!

Fudbal -

Ekipa Partizana je klupskim autobusom u subotu uveče krenuti put Ivanjice, gde ih u prvom kolu Mozzart bet Superlige Srbije očekuje gostovanje protiv povratnika u elitu Javora. Poslepodnevnom treningu u sobotu u SC Partizan – Teleoptik u Zemunu, priključio se i Fuseni Dijabate, koji je stigao iz prvaka Turske Trabzona.

Partizan
foto: FK Partizan/ Foto Sandić

Raspoloženje u crno-belom taboru je veoma dobro, a od novog trenera Ilije Stolice se očekuje da pobednički započne angažman na klupi partizana na takmičarskim mečevima. Tokom letnjih priprema u Sloveniji i generalne porobe u Gracu sa vicešampionom Turske Fenerbahčeom, Stolica je promenio koncept igre koji je prošle sezone gajio Aleksandar Stanojević, pa crno-beli sada deluju dosta opasnije, a već na startu šampionatu, na zahtevnoim gostovanjima u Ivanjici i Nišu, pobede su imperativ za crno-bele.

Poačetak utakmice Javor - Partizan je u 20 časova u subotu u Ivanjici.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track