PARTIZAN JE NAŠAO ZAMENU JEVTOVIĆU, BIĆE I BONUS: Momak koji je igrao za VEST HEM dolazi u Humsku na zahtev Ilije Stolice
Foto: Printskrin/Instagram

zalog za budućnost

PARTIZAN JE NAŠAO ZAMENU JEVTOVIĆU, BIĆE I BONUS: Momak koji je igrao za VEST HEM dolazi u Humsku na zahtev Ilije Stolice

Fudbal -

Mladi fudbaler dolazi kao slobodan igrač među crno-bele

Posle viđenog na pripremama i u prvom kolu protiv Javora (4:0) deluje da će Partizan dosta nade u novoj sezoni polagati na mlade igrače. To je filozofija trenera Ilije Stolice i izgleda od nje neće odstupiti.

Kristijan Belić
foto: Starsport

Mladi fudbaler Čukaričkog Kristijan Belić (21), koji je prošao fudbalsku akademiju engleskog Vest Hema i U19 tim Olimpijakosa pred potpisom je za crno-bele. Radi se o momku koji igra na poziciji zadnjeg veznog i koji bi trebalo da bude zamena za Marka Jevtovića.

Trener Ilija Stolica ga odlično poznaje iz reprezentacije, a Belić dolazi u Partizan kao igrač Čukaričkog sa kojim ima važeći ugovor do juna 2024. godine. Dva kluba su napravila sporazum da Belić dođe besplatno u Humsku, ali da prilikom prodaje dele obeštećenje po 50 odsto. Crno-beli su očigledno odustali od angažovanja nekadašnjeg Zvezdinog klinca Miloša Pantovića za koga je Voždovac tražio 400.000 evra i procente od dalje prodaje.

Sa druge strane Kristijan Belić je mlad fudbaler i popuniće pravilo vezano za bonus, pa će uz mlade nade iz Partizanove škole Mihajla Petkovića i Sameda Baždara biti rešenje za Superligu.

Kristijan Belić rođen je u Belgiji u gradu Sen Troden, a poslednju sezonu proveo je u Čukaričkom za koji je upisao 13 utakmica.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track