ŠOK, OVOME SE NIKO NIJE NADAO: Zvezda raskinula ugovor sa velikim pojačanjem! Toliko je RAZOČARAO da je morao da ide!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

naslućivalo se

ŠOK, OVOME SE NIKO NIJE NADAO: Zvezda raskinula ugovor sa velikim pojačanjem! Toliko je RAZOČARAO da je morao da ide!

Fudbal -

Italijan od danas više nije član crveno-belih

Crvena zvezda raskinula je saradnju sa Kristijanom Pičinijem, posle samo šest meseci. Italijan od dolaska iz Valensije nije pokazao ništa, a posle očajnih partija na pripremama prosto je naterao trenera Dejana Stankovića da mu se zahvali.

Kristijan Pičini
foto: www.crvenazvezdafk.com

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela obrazložio je odluku da se raskine ugovor sa italijanskim defanzivcem.

- Hvala Kristijanu na profesionalnom odnosu prema klubu. Reč je o veoma kvalitetnom igraču, koga je zadesila teška povreda i još nije uspeo da se vrati na nivo na kom je bio. Odigrao je dobru polusezonu, našao se i na spisku italijanske reprezntacije u junu, ali tempo je u ovom trenutku prejak. Shvatili smo da ni pored dobro odrađenih priprema ne može da bude u top formi za kvalifikacije za Ligu šampiona, njemu je bilo jasno da ne može da pomogne klubu na način na koji želi i odlučili smo se za sporazumni rastanak. Bio je veoma fer prema klubu, pa nećemo imati nepredviđenih izdataka. Pićiniju želimo sve najbolje u nastavku karijere - rekao je Mrkela.

Kristijan Pičini
foto: www.crvenazvezdafk.com

Podsetimo, Kristijan Pićini je u januaru ove godine stigao u Crvenu zvezdu kao slobodan igrač. Došao je iz španske Valensije, a u crveno-belom dresu odigrao je 13 utakmica.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track