DELIJE PREPOZNALE MOMENAT: Titula nikad važnija za Zvezdu
Foto: Fk. Crvena zvezda

bitka za ligu šampiona

DELIJE PREPOZNALE MOMENAT: Titula nikad važnija za Zvezdu

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde su trijumfalno započeli sezonu, a ono što je glavni utisak uz sjajnu igru pulena Dejana Stankovića i goleadu su tribine Marakane i fenomenalan odziv navijača, čime se stiče utisak da je publika svesna važnosti šampionske titule u ovoj takmičarskoj godini...

Preciznije, na otvaranju sezone na Marakani bilo je 16.274 navijača, što je jedna od najvećih poseta u 21. veku, ali i pokazatelj toga da Zvezdina publika puni stadion i da će tek da se pokažu u najboljem svetlu u narednim mečevima. Pokazali su fudbaleri Zvezde i na meču protiv Radničkog da igraju lep i efikasan fudbal.

crvena Zvezda
foto: Starsport

Ne čudi poseta, jer je Zvezdina publika uvek znala da prepozna momenat, o čemu često govori i Zvezdino dete, a sada trener tima - Dejan Stanković. Svaka sezona je važna, ali složićemo se da je ova za nijansu važnija od svih prethodnih, jer klub sada ima priliku da u jednoj takmičarskoj godini - dva puta obezbedi plasman u Ligu šampiona.

Prvi put kroz kvalifikacije koje Zvezdu čekaju u avgustu ove godine, a drugi kroz prvenstvo, s obzirom da šampion Superlige direktno ide u najelitnije evropsko klupsko takmičenje.

Naredni meč Zvezda igra u subotu od 20 časova kada na Marakanu stiže Kolubara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja