BRUKA! VARVARIMA ZABRANJEN ULAZAK NA KOSOVO: Skandalozna odluka policije, uplašili se zbog poruke IDEM PREKO ZEMLJE SRBIJE!?
Foto: Foto: fkbuducnost.me

bruka

BRUKA! VARVARIMA ZABRANJEN ULAZAK NA KOSOVO: Skandalozna odluka policije, uplašili se zbog poruke IDEM PREKO ZEMLJE SRBIJE!?

Fudbal -

Kosovska policija zabranila je dolazak navijačima Budućnosti na revanš meč kvalifikacija za Ligu konferencija!

"Varvari" su imali plan da krenu danas u jutarnjim časovima na put ka Kosovu kako bi podržali podgorički tim na utakmici na kojoj brane dva gola prednosti iz prvog meča (2:0).

Kako saznaje portal "Vijesti", kosovska policija ovom odlukom želi da izbegne eventualne sukobe imeđu navijačkih grupa.

Sramna odluka - i tu nema nikakve dileme. Ako već nisu sposobni da garantuju bezbednost bilo kojim gostima, onda ni ne treba da igraju evropska takmičenja.

U kosovskim medijima prethodnih dana prenošene su poruke navijača Budućnosti koji su masovno najavili odlazak u srpsku Prištinu. To je očito toliko smetalo vlastima na KiM da su doneli ovu poražavajuću odluku.

Biće zanimljivo videti da li će uslediti zvanična reakcija Crne Gore na to što se njenim državljanima zabranjuje ulazak na Kosovo.

Klub iz Podujeva izdao je ratno saopštenje, na koje bi UEFA morala da reaguje. Ono što su oni napisali je totalna lakrdija:

- Pozivamo mobilizaciju celog albanskog naroda, ne samo navijača Lapija. Želimo da odgovorimo svima onima koji su u Podgorici pokazali mržnju ne samo prema nama, nego prema celom albanskom narodu - glasi suludo saopštenje koji potpiruje sukobe.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track