SRPSKI FUDBALER U FORMI ŽIVOTA: Majstorijom u stilu Dušana Tadića oduševio navijače! Slomio dvojicu, pa poslao RAKETU u gol VIDEO
Foto: Profimedia

REŠETA

SRPSKI FUDBALER U FORMI ŽIVOTA: Majstorijom u stilu Dušana Tadića oduševio navijače! Slomio dvojicu, pa poslao RAKETU u gol VIDEO

Fudbal -

Srpski centarfor, Dejan Joveljić, nastavio je sa odličnim partijama u Sjedinjenim Američkim Državama.

Dvadesetdvogodišnjak je u noći između srede i četvrtka postigao nova dva pogotka, ali ni time nije uspeo da spreči poraz Los Anđeles Galaksija od San Hozea rezultatom 3:2.

Već na poluvremenu su gosti imali veliku prednost od 3:0, a nekadašnji napadač Ajnrtahta i Crvene zvezde uspeo je u nastavku samo da ublaži poraz.

Posebno je javnost u SAD oduševljena drugim pogotkom mladog fudbalera.

Joveljić je primio loptu kod šesnaesterca gostiju, majstorski je izbacio iz igre dvojicu protivničkih igrača i onda loptu poslao u gol hirurški preciznim udarcem.

Ovaj gol liči na pogodak Dušana Tadića na revanš utakmici četvrfinala Lige šampiona iz 2019. godine kada je kapiten reprezentacija Srbije odigrao verovatno najbolju utakmicu u životu.

Može se reći i da Joveljić u prethodnom periodu igra u formi života. Na poslednjih osam utakmica postigao je isto toliko golova, a ove sezone je u MLS i američkom Kupu devet puta bio strelac do sada.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track