ČARAPANI ŽELE PRVU POBEDU: Napredak dočekuje Voždovac u drugom kolu Super lige Srbije
Foto: FK Napredak

2. kolo

ČARAPANI ŽELE PRVU POBEDU: Napredak dočekuje Voždovac u drugom kolu Super lige Srbije

Fudbal -

U drugom kolu Super lige Srbije Napredak na svom terenu dočekuje ekipu Voždovca, koji je tradicionalno neugodan protivnik.

-Rekao i sam i pred prvo kolo da su pripreme bile kratke, da smo se formirali u hodu, a i dalje se formiramo. Moja očekivanja, iz trenerskog ugla, su da moramo na utakmici sa Voždovcem da izgledamo bolje, nego protiv Vojvodine. Između dve utakmice smo sagledali neke naše nedostatke, neke stvari koje smo dobro radili i potrudili se da iz svega izvučemo pouku, a moj posao je da iz dana u dan, iz utakmice u utakmicu delujemo sve bolje i ambicioznije. Znam šta u fudbalu donosi jedna pobeda, leči sve rane i potrebna nam je, zbog svih nas, igrača koji vredno rade, nas iz stručnog štaba, zbog kluba, grada, navijača, izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare šef stručnog štaba Dušan Đorđević.

Posle utakmice sa Vojvodinom Napredak je dobio novo pojačanje – Petra Mićina, ali ni tim transferom nije završen prelazni rok.

-Često se pominje da prelazni rok traje do septembra, iz ugla trenera to je prekasno, jer već će proći pola prvenstva. Na sreću stigao je Mićin pre nekoliko dana, nešto ranije i Šarić. Sigurno da Mićin nije na top nivou spreme, jer je trenirao individualno, ali biće u konkurenciji. Takođe i Zogović, koji je potpisao ugovor. Vratio nam se i kapiten Kerkez, pošto se oporavio od povrede, referiše kormilar Čarapanskog broda.

Novi kapiten Dejan Kerkez nije igrao u Novom Sadu, ali bi trebalo u nedelju da debituje u novoj ulozi i povede svoj tim do prve pobede.

-Neophodno je, pre svega, da ponovimo neke dobre stvari viđene protiv Vojvodine, kao prvo to je pristup igri, a moramo nešto i da unapredimo. Analizirali smo šta bi to trebalo da bude i siguran sam da ćemo na terenu delovati bolje protiv Voždovca. Zmajevi su mlada, brza ekipa, dobro su startovali, a na nama je da na premijeri na domaćem terenu pokažemo da će se iz Kruševca teško, ili nikako neće nositi bodovi. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i podrže nas i verujem da ćemo slaviti na kraju, poručio je kapiten Kerkez.

Ž. M. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track