URNEBES U TORINU, SRBI GLAVNA TEMA! Milenković nadomak prelaska u Juventus, Stara dama dreši kesu za sjajnog štopera
Foto: Profimedia

SERIJA A

URNEBES U TORINU, SRBI GLAVNA TEMA! Milenković nadomak prelaska u Juventus, Stara dama dreši kesu za sjajnog štopera

Fudbal -

Menadžer Falji Ramadani dao ekskluzivna prava bivšem treneru Partizana Ivanu Tomiću, koji će imati presudnu ulogu u pregovorima oko dalje karijere štopera Fiorentine

Italijanski velikan Juventus planira da sredstva dobijena od prodaje Holanđanina Matijsa de Lihta u Bajern usmeri ka srpskom štoperu iz Fiorentine Nikoli Milenkoviću!

Bajern će isplatiti 80 miliona evra Juventusu za obeštećenje za De Lihta! Dakle, biće novca u Torinu za adekvatnu zamenu. "Sport Italija" prenosi da je prvi pik srpski reprezentativac Nikola Milenković, koji bi uskoro mogao ponovo da postane saigrač Dušanu Vlahoviću, vođi navale najtrofejnijeg italijanskog kluba.

Pregovori čelnika Juventusa sa direktorom Fiorentine Džo Baroneom su već započeli. Menadžer Milenkovića je Falji Ramadani, koji je dao ekskluzivna prava za Srbiju Ivanu Tomiću, bivšem treneru Partizana, koji će imati presudnu ulogu u pregovorima oko dalje karijere štopera kluba iz Firence.

Međutim, Milenković nije jedini kandidat, a kao moguće zamene za De Lihta pominju se i Glejson Bremer (Inter), Pau Tores (Viljareal) i Gabrijel Magalješ (Arsenal).

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track