NAVIJAČI ZVEZDE - NAJVERNIJI NA SVETU: Dejan Stanković oduševljen što raste poseta na Marakani! Na dva meča više od 26.000 ljudi!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

šampioni

NAVIJAČI ZVEZDE - NAJVERNIJI NA SVETU: Dejan Stanković oduševljen što raste poseta na Marakani! Na dva meča više od 26.000 ljudi!

Fudbal -

Delije u velikom broju na stadionu "Rajko Mitić"

Navijači Crvene zvezde - najverniji na svetu! To se nikada nije dovodilo u pitanje, a poseta sa prve dve utakmice Superlige, gde je protiv Radničkog na stadionu bilo 16.274, a u duelu sa Kolubarom 10.174 čoveka, jasno govori da je "34 - najbitnija" i da je navijačima više nego jasno da je ovo jedna od najvažnijih sezona u istoriji kluba. Kako im to fudbaleri Crvene zvezde vrate na terenu? Sa devet golova u mreži rivala...

Dejan Stanković
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Fenomenalna poseta na stadionu. Moramo da odnosom, željom i igrom pokažemo Deliji, da navijač vidi kako mi gledamo našu utakmicu i kada stvarno bude video da želimo isto što i oni, da će poseta da raste iz utakmice u utakmici. Hvala im još jednom. Jul je, vreme odmora sa porodicom, tako da sam zahvalan svakom ko dođe na stadion, pa i onom ko nas gleda od kuće, jer nam šalje pozitivnu energiju - rekao je Stanković, pun utisaka posle utakmice u kojoj je zabeležio 100. pobedu kao trener Crvene zvezde.

U Crvenoj zvezdi su sigurni da će poseta da raste, iz meča u meč, jer su pred klubom dva izuzetno važna dva meseca - jul i avgust. Prilika da fudbaleri Crvene zvezde obezbede prvu grupnu fazu Ligu šampiona, a onda potom da od septembra do maja - osvajanjem Superlige Srbije, obezbede i drugu.

Nikola Stanković, Vladimir Lučić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Razlog više za još puniju Marakanu je i totalni fudbal koji su izabranici Dejana Stankovića pokazali u prva dva kola i zaista je teško reći da li je Crvena zvezda ikada u svojoj istoriji ovako silovito ušla u sezonu. Igra na gol više, mnogo Zvezdine dece i slatke pobede, to je ono što svi navijači vole i zbog toga pune stadion. Jer svaki zvezdaš može da se prepozna u ovom timu Crvene zvezde!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track