OVAJ TRANSPARENT PRELIO ČAŠU? Šta je pozadina ostavke Nenada Lalatovića: Evo šta su mu poručili ogorčeni navijači Borca (FOTO)
Foto: Printskrin

TENZIJE RASTU

OVAJ TRANSPARENT PRELIO ČAŠU? Šta je pozadina ostavke Nenada Lalatovića: Evo šta su mu poručili ogorčeni navijači Borca (FOTO)

Fudbal -

Srpski fudbalski stručnjak Nenad Lalatović posle još jednog poraza Borca iz Banjaluke ponudio je ostavku.

Pozadina ove odluke mogao bi da bude i transparent ogorčenih navijača koji su treneru Borca pripremili ne tako lep doček.

"Ako ste došli u Banjaluku samo radi novca, idite što pre dok vam nismo je*ali i majku i oca! A ukoliko ćete se boriti za Velikana, imaćete podršku Lešinara!!!", stajalo je na transparentu pristalica banjalučkog kluba koji je bio istaknut na stadionu tokom gostovanja u Doboju.

U međuvremenu oglasio se i potpredsednik banjalučkog kluba Bogoljub Zeljković i rekoa da će tokom dana svi sesti za sto i otvoreno porazgovarati, pošto mu se ne sviđa što ima previše negativnih reakcija u javnosti.

Podsetimo, posle bruke na Farskim ostrvima i šokantne eliminacije iz Evrope, Banjalučani posrću i u ligi BiH.

Borac je na gostovanju u Doboju protiv Sloge odigrao nerešeno 2:2 ikao je tim koji predvodi Lalatović vodio sa 2:0 na kraju prvog poluvremena, ali je tokom drugog sve "prosuo" i dozvolio svome protivniku da se vrati.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track