SPAVALI U MEKU, PUTOVALI 2 DANA SA UTAKMICE I DOBILI BATINE ZBOG DEVOJAKA: Sada idu na megdan Hrvatima u kvlaifikacijama za LŠ!
Foto: Printscreen

hit priča

SPAVALI U MEKU, PUTOVALI 2 DANA SA UTAKMICE I DOBILI BATINE ZBOG DEVOJAKA: Sada idu na megdan Hrvatima u kvlaifikacijama za LŠ!

Fudbal -

Šampion Severne Makedonije, ekipa Škupija, večeras će na zagrebačkom Maksimiru odmeriti snage sa Dinamom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Tim iz Severne Makedonije imao je prilično uzbudljivu nedelju pred jedan od najvažnijih okršaja u klupskoj istoriji.

Uoči gostovanja u Zagrebu iz Makedonije je stigla vest da su dvojica najboljih igrača Škupija dobila batine u subotu u jednom noćnom klubu u Skoplju. Reč je o Sandeju Adetunđiju i Faustinu Sengoru. Makedonski mediji prenose da ih je obezbeđenje pretuklo jer su se nedolično ponašali prema devojkama koje su bile u klubu. Nisu reagovali na upozorenja, pa su "dobili po nosu".

Zvezde tima pojavile su se u nedelju ujutru na treningu sa vidljivim posledicama. Oni su prekršili klupsku disciplinu, jer je igračima bio zabranjen izlazak posle 22 časa, međutim, trener Goce Sedloski ih nije kaznio. Pretučene zvezde biće u sastavu za meč u Zagrebu.

Putovali dva dana sa utakmice

Škupi je u prvom kolu kvalifikacija igrao protiv gibraltarskog šampiona Linkolna. U prvom meču Makedonci su slavili 3:0 na svom terenu, a malo je nedostajalo da u revanšu ispuste prednost. Linkoln je u dramatičnom meču slavio sa 2:0.

Nakon meča igrači Škupija su se ozbiljno namučili. Nisu putovali čarterom, već regularnim linijama, pa se povratak u Skoplje prilično odužio. Posle meča su osam sati proveli na plaži , a onda su seli na avion koji je iz Malage leteo za Beč. U Beču su spavali 10 sati, ali ne u hotelu, već u Mekdonaldsu, što je deluje neverovatno za profesionalni tim koji se bori za plasman u Ligu šampiona.

Škupi
foto: Printscreen

Posle spavanja u Meku usledio je put za Beograd, a onda dugo "klackanje" autobusom do Skoplja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track