MRKELA ZADOVOLJAN POVRATKOM PEŠIĆA: Otkrio hoće li doći Milunović i kako napreduje transfer Maksimovića
Foto: www.crvenazvezdafk.com

prelazni rok

MRKELA ZADOVOLJAN POVRATKOM PEŠIĆA: Otkrio hoće li doći Milunović i kako napreduje transfer Maksimovića

Fudbal -

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela bio je zadovoljan dovođenjem Aleksandra Pešića. Prvi operativac kluba iz Ljutice Bogdana govorio je i o mogućim transferima Nikole Maksimovića i Nemanje Milunovića.

Mitar Mrkela
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Ime Aleksandra Pešića kod mene izaziva lepe emocije. Vezano za prošlost u Zvezdi, ali i reprezentaciji u mladim selekcijama. Nije ga bilo lako dovesti. Uvek kada sam pokušavao - prisetio se Mitar Mrkela i nastavio:

- Prvi put je bilo to kada je imao 15 godina, otišao je u Panatinaikos, a ja nisam mogao da postigenm dogovor sa njim i njegovim ocem. Bilo je teško i kada je dolazio iz Tuluza, kao i sada iz Karagumruka. Ali, uvek su usledile posle toga dobre stvari.

Sportski direktor Crvene zvezde istakao je da će još biti transfera.

- Nije se prelazni rok završio. Očekujemo još neka pojačanja, ali je sve pri kraju. Što se tiče Maksimovića? Nema ništa novo.

Nemanja Milunović
foto: www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitic

Upitan da kaže ima li nešto novo oko povratka Nemanje Milunovića iz Alanje, Mrkela je prvo bio krajnje zagonetan:

- Ima!

Tek posle insistiranja novinara otkrio je o čemu se radi.

- Nadam se da će to brzo da se završi. Milunović je ostavio dobar utisak, nadam se da će se male prepreke rešiti i da ćemo ga imati ovde. Dok se ne potpiše ugovor, nije gotovo. Želimo Milunovića.

Mitar Mrkela
foto: www.crvenazvezdafk.com

Govorio je Mrkela i o tome šta čeka mlade igrače, jer će mnogi od njih morati da odu na pozajmice. Tu se posle dolaska Stefana Mitrovića misli na Nemanju Motiku, Vladimira Lučića i Ibrahima Mustafu.

- Imamo u rosteru 26 igrača, od kojih su šestorica bonusi. Procenićemo u narednom periodu koliko će mlađi igrači imati priliku da igraju. U skladu sa tim donećemo odluku o njihovim pozajmicama. Na krilnim pozicijama imamo pet igrača, od toga tri bonusa. Nije realno da svi bonusi ostanu - poručio je Mrkela.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track