DO NEDAVNO JE BIO FUDBALSKA ZVEZDA, BRUTALNO JE ZARAĐIVAO, A SAD JE NEPREPOZNATLJIV! Navijači ostanu u ŠOKU kad god ga vide! FOTO
Foto: Profimedia

BAŠ SE OPUSTIO

DO NEDAVNO JE BIO FUDBALSKA ZVEZDA, BRUTALNO JE ZARAĐIVAO, A SAD JE NEPREPOZNATLJIV! Navijači ostanu u ŠOKU kad god ga vide! FOTO

Fudbal -

Zvanično je završio karijeru u septembru 2021. godine, bio je velika zvezda, a nedugo nakon kačenja kopački o klin je znatno promenio fizički izgled.

Igrao je za Marsej, odatle pojačao Arsenal, pa je potom u Mančester sitiju igrao za nedeljnu platu od neverovatnih 200.000 evra. Bio je na pozajmici u Sevilji, zatim je imao "beg" u Antaliju, pa povratak u Englesku gde je oblačio dres Vest Hema i na kraju je, potpisao za Anderleht, koji je bio njegov poslednji klub.

Ukoliko dosad niste pogodili sami, u pitanju je Samir Nasri.

Samir Nasri
foto: Profimedia

Na specijalizovanom sajtu "Transfermarkt" stoji podatak da je karijeru završio 26. septembra 2021. godine, a nepunih mesec dana nakon toga, igrao je revijalnu utakmicu u kojoj se pojavio sa ozbiljnim viškom kilograma.

Svako sledeće pojavljivanje ostavljalo je u čudu ljubitelje fudbala koji pamte njegove majstorske poteze kojima je gospodario veznim redom i diktirao tempo utakmica najjačih liga Evrope.

Jedno od poslednjih pojavljivanja u javnosti dogodilo se na ovogodišnjem Rolan Garosu, a fotografija koja je tada nastala aktuelna je na društvenim mrežama ovih dana.

Na njoj je još jednom "uhvaćen" Nasri koji ne liči na sebe iz igračkih dana, sa viškom kilograma što se primećuje i na njegovom izobličenom licu.

Samir Nasri
foto: Profimedia

Osvojio je dva puta Premijer ligu sa Mančester sitijem (2012, 2014), sa istom ekipom je bio najbolji i u Liga kupu (2014), dok se radovao i trofeju Super kupa Engleske (2013).

Od 2007. godine je igrao za reprezentaciju Francuske za koju je upisao 41 nastup na kojima je pet puta bio strelac.

Sa nacionalnim timom za igrače uzrasta do 17 godina osvojio je Evropsko prvenstvo (2017), a jednom je prolašen za francuskog fudbalera godine (2010).

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track