TRENER JE IDIOT, ZATO SU GA I OTERALI KAO PSA! NEKA IDE U ... Otac mladog fudbalera Makabija najstrašnije IZVREĐAO SRBINA
Foto: AP

BRUTALNE PROZIVKE

TRENER JE IDIOT, ZATO SU GA I OTERALI KAO PSA! NEKA IDE U ... Otac mladog fudbalera Makabija najstrašnije IZVREĐAO SRBINA

Fudbal -

Maksim Gluk, otac fudbalera Makabija iz Tel Aviva Oskara Gluka, brutalno je izvređao srpskog fudbalskog stručnjaka Vladimira Ivića.

Veliki skandal potresa izraelski klub! U javnosti je isplivao skandalozan snimak na kom otac omladinskog reprezentativca Izraela omalovažava trenera Makabija.

Tata je očito bio besan jer je njegov sin protiv Zire odigrao nekoliko minuta u finišu.

"Trener je idiot! Zato su ga i oterali iz Engleske, isto je to radio, nije dao zvezdama da igraju. Izbacili su ga kao psa. U Izraelu ga neće izbaciti zbog ovoga, ali nadam se da neće dugo ostati. Neka ide u ... " besneo je Gluk.

Klub nije želeo da komentariše ovaj skandalozan snimak.

Podsetimo, Makabi je u drugom kolu kvalifikacija za Lugu konferencije savladao Ziru u gostima sa 3:0, a dvostruki strelac na tom meču bio je srpski fudbaler Đorđe Jovanović.

Oskar Gluk je jedan od perspektivnijih izraelskih fudbalera, ima 18 godina i igra na poziciji ofanzivnog veziste. Prošao je sve mlađe selekcije reprezentacije Izraela i trenutno nastupa za U-21 tim. U Makabiju je od 2010. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track