BRATE, UBIO SAM IH! IMAŠ NEKU CRNU KESU DA SKUPE TO?! Slovenci ismevaju Srbina koji je zbog SKANDALOZNOG SNIMKA ostao bez ugovora
Foto: Twitter/Printscreen

NE PRAŠTAJU

BRATE, UBIO SAM IH! IMAŠ NEKU CRNU KESU DA SKUPE TO?! Slovenci ismevaju Srbina koji je zbog SKANDALOZNOG SNIMKA ostao bez ugovora

Fudbal -

Kao da su samo čekali način da se "osvete" Ognjenu Mudrinskom, mediji u Sloveniji, podrugljivo su ispratili novosti o karijeri ovog fudbalera.

Srbin je pronašao novi klub i karijeru će da nastavi na Tajlandu, pošto je postigao dogovor sa Lamphunom.

Prema informacijama "Mozzart sporta", Mudrinski se nalazi veoma blizu potpisa trogodišnjeg ugovora sa klubom koji je osnovan 2011. godine i koji je prošle sezone prvi put obezbedio promociju u elitni rang.

Sve to se dešava neposredno nakon što je centarfor ostao bez bogatog ugovora u Sloveniji.

Ognjen Mudrinski
foto: www.crvenazvezdafk.com

Podsetimo, Mudrinski je nakon odlične sezone u kojoj je postigao 17 golova i dobio mesto u timu sezone napustio Maribor i trebalo je da potpiše za Celje.

Međutim, na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem fudbaler nekome priča kako je "ubio Celje" i kako taj klub "skuplja pare po gradu" za njegov ugovor.

"Brate, ubio sam ih! Ubio! Znači, skupljaju lovu po Celju. Je l' imaš neku crnu kesu da im odneseš, da skupe to i da bude lova kod tebe? Ajde, vidimo se brzo", poručio je tada Mudrinski osobi sa kojom je razgovarao, a nije poznato kako je snimak stigao do društvenih mreža.

Video je došao i do čelnika Celja koji su momentalno odlučili da odustanu od posla sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde, Čukaričkog, Vojvodine, Spartaka...

Nakon informacije o novom klubu, mediji u Sloveniji podruglivo prenose vest. Portal "Nogomanija" poručio je da fudbaler "uzalud tražio lude pare u Sloveniji, sada žrtvuje tri godine ozbiljne karijere za dobar ugovor".

- U Celju se borio za rekordni ugovor, ali je na kraju ostao osramoćen kada se na internetu pojavio snimak na kojem se srpski napadač hvali zarađenim iznosom. Najbolji strelac slovenačke lige iz prošle sezone karijeru bi trebalo da nastavi na Tajlandu, daleko od ozbiljnog fudbala.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track