ŠOK! ZBOG VELIKOG PROMAŠAJA ZVEZDI PRETILA FIFA SUSPENZIJA! Sa Marakane poručuju: Sve smo platili u ponedeljak!
Foto: www crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

ozbiljna pretnja

ŠOK! ZBOG VELIKOG PROMAŠAJA ZVEZDI PRETILA FIFA SUSPENZIJA! Sa Marakane poručuju: Sve smo platili u ponedeljak!

Fudbal -

Crveno-belima pretila FIFA suspenzija...

Fudbalskom klubu Crvena zvezda pretila je zabrana registracije novajlija u prelaznom roku, zbog nesprovođenja odluke Sportskog suda u Lozani u sporu sa bivšim fudbalerom srpskog šampiona Radživom van La Parom.

Holanđanin je nakon obraćanja FIFA tužio Zvezdu Sportskom sudu u Lozani zbog nepoštovanja ugovora, kašnjenja isplata. Početkom juna prosleđena je izvršna sudska presuda i crveno-beli su imali 45 dana da izmire svoje obaveze.

Novac nije bio na vreme isplaćen na račun La Pare i njegovi zastupnici su se obratili FIFA i tražili neodložnu suspenziju, prenosi Sport klub.

FIFA je odmah dostavila obaveštenje na adresu Fudbalskog saveza Srbije u kom hitno tražila kažnjavanje srpskog šampiona usred prelaznog roka.

Međutim, iz Crvene zvezde smo dobili potvrdu da su u ponedeljak izmirili sva dugovanja prema svom bivšem fudbaleru Radživu van La Pari i da neće biti nikakve suspenzije.

Podsetimo, Radživ van la Para bio je jedan od većih promašaja Zvezde u poslednjoj deceniji. Holanđanin je u klub stigao u avgustu 2019. godine i odigrao je svega 11 utakmica za crveno-bele. Za ukupno 718 minuta igre postigao je samo jedan gol i zabeležio jednu asistenciju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track