Top lige samo što nisu počele – registruj se na meridianbet.rs i preuzmi NAJVEĆI BONUS za online klađenje!
Foto: Promo

Top lige samo što nisu počele – registruj se na meridianbet.rs i preuzmi NAJVEĆI BONUS za online klađenje!

Fudbal -

Brojimo sitno do početka najjačih evropskih fudbalskih liga! Prelazni rok nije mogao da bude uzbudljiviji, velikani iz minuta u minut završavaju poslove, a samo nekoliko dana uoči početka sezone idalje je “otvorenih” opcija i nedovršenih razgovora.

Aleksis Sančež se rastao sa Interom – sledeća stanica je Marsej. Čelsi se opasno otvorio – sprema 60 miliona za Marka Kukurelju. Bendžamin Šeško zaludeo Junajted, Njukasl i Čelsi, dok se Juventus ponovo uključio u truku za Sergeja Milinkovića Savića

Samo su neke od najsvežijih informacija, a kakve nas “bombe” još očekuju – ostaje da vidimo.

BONUS ZA 5 – REGISTRUJ SE I PREUZMI 2.000 RSD

Do tada – red je da se “naoružamo” i spremimo za početak nove sezone, a tu je stvar kristalno jasna jer na scenu stupa sportska kladionica Meridian sa ekskluzivnom ponudom!

Samo danas i samo na portalu Kurir imate priliku da preuzmete najveći bonus dobrodošlice, što je idealna prilika da se tri dana uoči početka Premijer i Bundeslige dobro opremite za start sezone!

Šta je potrebno da uradite kako biste preuzeli najveći bonus za online klađenje?

Uz promo kod “Kurir” registrujte se na sajtu meridianbet.rs i ispunili ste uslov da osvojite 2.000 DINARA bonusa za sportsko klađenje!

BONUS ZA 5 – REGISTRUJ SE I PREUZMI 2.000 RSD

I to je sve! Najveći bonus vas čeka već nakon prvog koraka jer će na vaš račun automatski biti uplaćeno 1.000 RSD, a ukoliko istog dana deponujete minimum 200 RSD – nalog će biti dopunjen sa dodatnih 1.000 dinara!

Vremena je dovoljno da malo i razmislite, ali nemojte previše jer ova prilika se ne propušta!

Preuzmite bonus i spremite se da 5. avgusta sa stilom dočekate početak Premijer i Bundeslige, dok nas dan kasnije očekuje prvo kolo u francuskoj Ligi 1. Nedelju dana kasnije, tačnije 12. avgusta počinje La Liga, dok će 13. avgusta na terene širom Italije istrčati i velikani iz Serije A.

A ako se pitate ko su favorite za osvajanje titule? I na to imamo odgovor.

Bukmejkeri kladionice Meridian su spremili posebnu poslasticu – već sada možete da “tipujete” ko će biti pobednik Premijer lige, ali i ko će završiti poslednji na tabeli. U igri su i kvote za najboljeg strelca, a tu je i ponuda za one koji imaju osećaj – Meridian vam je omogućio i da pogodite ko ispada iz Premijer lige.

Kompletan specijal za Engleze pogledajte na sajtu meridianbet.rs (unutar opcije “antepost”), a u nastavku vam izdvajamo kvote i favorite za osvajanje trofeja u svakoj od top 5 liga.

Premijer liga – pobednik prvenstva: Mančester siti 1.60, Liverpul 3.30, Totenhem 12.30, Čelsi 15.40.

Bundesliga – pobednik prvenstva: Bajern Minhen 1.30, Borusija Dortmund 9.00, Lajpcig 12.70, Bajern Leverkuzen 26.10.

Liga 1 – pobednik prvenstva: PSŽ 1.10, Marsej 13.35, Lion 14.10, Monako 17.85.

La Liga – pobednik prvenstva: Real Madrid 2.20, Barselona, 2.35, Atletiko Madrid 6.85, Sevilja 20.95.

Serija A – pobednik prvenstva: Inter 2.70, Juventus 2.80, Milan 4.65, Roma 9.30.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track