PO ŠANSAMA JE TREBALO DA BUDE 3:3! Trener Čukaričkog Dušan Kerkez kaže da se u njegov tim uvlačio strah
Foto: FK Čukarički

liga konferencija

PO ŠANSAMA JE TREBALO DA BUDE 3:3! Trener Čukaričkog Dušan Kerkez kaže da se u njegov tim uvlačio strah

Fudbal -

Trener Čukaričkog Dušan Kerkez nije bio zadovoljan rezultatom, ali jeste igrom i potencijalom koji je pokazao njegov tim na stadionu Partizana protiv favorita iz Holandije Tventea u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

- Mislim da smo primili stvarno naivno golove, ako pogledamo po šansama mislim da smo imali izglednije šanse, ali prvo poluvreme smo posle nekih 10-15 minuta gubili strpljenje, gubili lako loptu. Protiv ovakvih ekipa moraš da igraš. Ne možeš iz drugog pasa da izgubiš, i tu se izgubila neka sigurnost, uvlačio se strah i iz nikakvih akcija su nam dali golove, a ono što smo mi imali mi nismo dali - rekao je Kerkez za RTS.

Kerkez je dodao da neki igrači još uvek nisu spremni da od početka počnu utakmicu.

- Imamo veliki roster, ali treba još malo vremena za neke igrače, koji su u drugom poluvremenu pokazali kvalitet. Šteta mislim da nismo zaslužili ovaj poraz, ako ništa bar je moglo po šansama da bude 3:3 - kazao je Kerkez.

Trener Čukaričkog istakao je da je ekipa pokazala da može da igra protiv Tventea, kao i da je i pre verovao u to.

- To sam ja i govorio i pre toga da možemo, zašto da ne i verovao sam, ali izgleda nisu svi verovali, imamo dobru i kvalitetnu ekipu u to sam ubedjen i pokazali smo i danas, jer je ipak ovo drugi nivo. Ali zašto da ne, imamo i drugu utakmicu gde treba da odigramo 'muški', hrabro. Nikad se ne zna, možda nama udju ove šanse što su njima pa ćemo videti - zaključio je Kerkez.

Revanš je na programu 11. avgusta u Enšedeu, a pobednik će u plej-ofu igrati protiv Fjorentine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track