TIJAGO NA LEKARSKIM PREGLEDIMA POSLE POVREDE PROTIV FULAMA: Sve više povređenih igrača Liverpula! Klop: Ne treba paničiti
Foto: LFC

premijer liga

TIJAGO NA LEKARSKIM PREGLEDIMA POSLE POVREDE PROTIV FULAMA: Sve više povređenih igrača Liverpula! Klop: Ne treba paničiti

Fudbal -

Fudbalski klub Liverpul saopštio je da će posle lekarskih pregleda biti poznato koliko je ozbiljna povreda igrača Tijaga. On se povredio u drugom poluvremenu današnje utakmice protiv Fulama u Premijer ligi i morao je da napusti teren.

Liverpul ima problema sa povredama, zbog čega su van terena Aleks Okslejd-Čemberlen, Kertis Džons, Diogo Žota, Kostas Cimikas i Ibrahima Konate. Treninzima se posle bolesti vratio Nabi Keita.

Trener Jirgen Klop ima na raspolaganju vezne fudbalere koji bi mogli da zamene Tijaga, medju kojima su Džordan Henderson, Fabinjo i Džejms Miler.

Klop je rekao da situacija nije dobra, da mu se ne sviđa to što se povredio Tijago, ali da ne treba paničiti. Liverpul je danas u Londonu odigrao nerešeno 2:2 protiv Fulama.

Klop je rekao da je ekipa igrala loše i da je jedino dobar rezultat.

- Osvojili smo bod iz zaista loše utakmice. Rezultat je bio dobar, mislim da nismo zaslužili više. Igra mora mnogo da se popravi. Mogli smo da pobedimo pošto smo imali dobre šanse, ali to bi verovatno bilo previše - naveo je Klop.

U sledećem kolu "crveni" će na Enfildu dočekati Kristal Palas.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track