MUŽ ORGIJAO SA DRUGIM ŽENAMA PRED NJOM! Vanda prošla kroz PAKAO u prvom braku: Sve je puklo kada je uzela BEJZBOL PALICU
Foto: Profimedia

Razlog zašto je otišla kod Ikarda

MUŽ ORGIJAO SA DRUGIM ŽENAMA PRED NJOM! Vanda prošla kroz PAKAO u prvom braku: Sve je puklo kada je uzela BEJZBOL PALICU

Fudbal -

Argentinka Vanda Nara (35) godinama je u centru pažnje šire fudbalske javnosti.

Ne samo zbog svog izgleda, prsata lepotica iz Argentine pleni pažnju. Atraktivna lepotica je od 2008. do 2013. godine bila u braku sa fudbalerom Maksijem Lopezom, a zatim je plavokosog napadača zamenila sa negovim najboljim prijateljem i kolegom Maurom Ikardijem.

Vanda sa Maksijem ima troje dece, sa Maurom dvoje.

Godinama se spekulisalo da je Vandina prevara bila okidač za razvod. Međutim, sada je pojavljuju informacije koje bacaju novo svetlo na njen brak sa Maksijem. U emisiji "A la Tarde" novinar Luis Ventura je izneo nove podatke iz tog braka.

On tvrdi da je atraktivna manekenka završila u Maurovom zagrljaju jer nije mogla više da trpi Maksijeve prevare. Navodno je bivši fudbaler dovodio druge žene u stan čak i dok je Vanda bila tu. Nije imao milosti pred svojim suprugom i nije ih krio.

"Bestidno je dovodio druge žene u kuću. Znao je da je ona tu i opet je to činio. Zbog svega toga je njihov brak propao", priča Ventura i nastavlja:

"Izlazio je s drugim ženama, a zatim bi ih dovodio u kuću. Ona bi bila na prvom spratu, a on je iznad orgijao s devojkama koje je dovodio. To mi je ona lično rekla", istakao je Ventura.

Jedne noći Vanda nije mogla da istrpi. Odlučila je žestoko da reaguje.

"Njen život s Maksijem je bio pakao. Prolazila je kroz mnogo toga i niko se ne bi osećao ugodno u takvoj situaciji. Jednom je izgubila živce zbog svega, uzela je bejzbol palicu i uništila mu je automobile", završio je Ventura.

Brak između poznatog para ubrzo je bio završen. Čitav svet je Vandu i Maura okrivio za neveru, no ove informacije govore da je bilo i drugih razloga što je Vanda pobegla od Maksija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track