RAZBOJNICI ŽELELI DA UKRADU TADIĆEV SAT: Policija veruje da je luksuzni model od ROZE ZLATA vredan 50.000 evra bio meta lopova!
Foto: Starsport

PLJAČKAŠI NISU USPELI DA

RAZBOJNICI ŽELELI DA UKRADU TADIĆEV SAT: Policija veruje da je luksuzni model od ROZE ZLATA vredan 50.000 evra bio meta lopova!

Fudbal -

Reprezentativac Srbije i kapiten fudbalskog kluba Ajaks iz Amsteredama Dušan Tadić lakše je povređen krajem prošlog meseca u svojoj kući tokom pokušaja pljačke kada su ga napala dvojica naoružanih razbojnika, objavili su holandski mediji, dok policija veruje da pokušaj pljačke nije slučajan i da je lopovima cilj bio Tadićev skupoceni sat.

Dušan Tadić, Dragan Stojković Piksi
foto: Starsport

Tadića su, prema navodima portla Dačrivju (dutchreview.com) tokom noći 27. jula napala su dva razbojnika u njegovoj kući u Amsterdamu, a poznati fudbaler je lakše povređen kada je jedan od napadača pokašo da mu sa ruke strgne sat.

Tadić, koji je kapiten jednog od najuspešnijih i najomiljenijih klubova holandskog fudbala, probudio se tokom noći i zatekao dvojicu muškaraca kako šetaju njegovom kućom u potrazi za plenom.

Dušan Tadić
foto: Ilustarcija, EPA/Maurice Van Steen, Shutterstock

Tadićeva supruga je, kako pišu holandski mediji, "već osetila da dolaze nevolje" kada su dvojica muškaraca koji su se predstavljali kao dostavljači pice ranije tog dana dolazili na vrata njihove kuće.

Tadić je brzo primetio uljeze, koji su nosili šlemove i tamnu odeću, a jednom razbojniku uspeo je da otvori vizir kacige i udari ga u lice, objavio je holandski De Telegraf.

SAT VREDAN 50.000 EVRA!

Tadić se na ceremoniji dodele "Zlatne lopte" pojavio u elegantnom izdanju, a odelo i kravatu ukrasio je jednim skupocenim detaljem. U pitanju je sat vredan između 40.000 i 50.000 evra! Patek Philipe model 5230R-012 u roze zlatu se na tržištu može pronaći za cenu blizu 40.000, ali u prodavnicama cena ide i do 50.000 evra.

S obzirom na to da, prema pojedinim podacima Tadić na godišnjem nivou u Amsterdamu zaradi 3.600.000 evra, a da je nedeljna plata našeg kapitena veća od pomenute cene časovnika i ne čudi što je fudbaler sebe navikao na luksuz.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track