KATASTROFALNA GREŠKA NA SAJTU PARTIZANA: Objavili unapred da su izgubili od Mladosti GAT u Novom Sadu!
Foto: Zorana Jevtić

veliki propust

KATASTROFALNA GREŠKA NA SAJTU PARTIZANA: Objavili unapred da su izgubili od Mladosti GAT u Novom Sadu!

Fudbal -

Dešavanja na revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope: Partizan - AEK (Larnaka), koja je završena rezultatom 2:2, izazvala su totalnu pometnju u svim segmentima delovanja vicešampiona Srbije.

Partizan
foto: Printskirin

Zbog poraza na Kipru sa 2:1, crno-beli se sele u plej-of za trećerazrednu Ligu Evrope, gde će se sastati sa malteškim Hamrunom, a prvi meč je na programu u četvrtak u Beogradu.

Partizan
foto: Printskrin

Međutim, pre duela sa Maltežanima, crno-bele sa novim trenerom Gordanom Petrićem, očekuje prvenstveni duel u nedelju u Novom Sadu protiv novog superligaša Mladosti Gata. Međutim, zaposleni u PR službi Partizana, verovatno potrešeni zbog svega što se dešavalo u četvrtak uveče na stadionu Humskoj ulici, objavili su unapred da je njihov tim izgubio utakmicu sa 2:1!

Ovo nije prvi propust ove službe, koja uređuje klupski sajt, jer su svojevremeno tek posle pisanja Kurira sa spiska članova uprave skinuli pravnika Vladimira Vuletića, čije je ime stajalo dugo nakon što je podneo neopozivu ostavku. Vuletić se povukao posle skandala nakon hapšenja pripadnika navijačke grupe "Principi", koju je predvodio Veljko Belivuk.

Na čelu PR službe Partizana je dugogodišnja portparolka kluba Biljana Obradović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track