POGLED KA NEBU I PORUKA KOJA RAZARA DUŠU! Fudbaler sa Cetinja rasplakao čitav region: Odao poštu ubijenim mališanima! (FOTO)
Foto: Instagram

neopisiva tuga

POGLED KA NEBU I PORUKA KOJA RAZARA DUŠU! Fudbaler sa Cetinja rasplakao čitav region: Odao poštu ubijenim mališanima! (FOTO)

Fudbal -

Crnogorski fudbaler Ilija Vukotić na dirljiv način odao je poštu mališanima koji su tragično izgubili život na Cetinju.

"Počivajte sada anđelčići mali, jer krila vam skresa neka luda glava, Crna Gora noćas sveće vama pali, laku noć drugari i večna vam slava", navodi se u poruci Vukotića.

Fudbaler Boaviste, koji je rodom sa Cetinja, nosio je na stadionu majicu na kojoj su bile zajedničke fotografije sa stradalim dečacima.

"Teško vreme za moj grad i moju državu. Uz vas sam - napisao je uz fotografiju Vukotić", napisao je Vukotić uz fotografiju na kojoj sa podignutim rukama gleda ka nebu.

Podsetimo, dečaci stari 8 i 11 godina i njihova mama Nataša Pajović Martinović bili su prve su žrtve pomahnitalog Vuka Borilovića, koji je na Cetinju u najvećem masakru u novijoj crnogorskoj istoriji ubio 10 ljudi, a ranio šest. Borilović je najpre upao u kuću Martinovića, upucao Natašu i njene sinove koji su probali da se sakriju. Potom je pozvao njenog muža, rekao mu šta je uradio, izašao na ulicu i počeo redom da ubija komšije i prolaznike.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track