DEBELA SI, NIJE MI TOLIKO VELIKI Vujadin Savić prostački vređao devojku: Dođi kod mene da ti napunim ŠUGAVA USTA! Obavestiću Mirku
Foto: Instagram

šok prepiska

DEBELA SI, NIJE MI TOLIKO VELIKI Vujadin Savić prostački vređao devojku: Dođi kod mene da ti napunim ŠUGAVA USTA! Obavestiću Mirku

Fudbal -

Srpski fudbaler Vujadin Savić (32) zbog objave u kojoj poziva na zabranu Europrajda, Parade ponosa u Beogradu, ušao je u žestoku raspravu sa jednom devojkom.

Vujadin je izneo svoj stav, ali nije se tu zaustavio. Fudbaler se usudio da prostački vređa pripadnike LGBT populacije i poziva ih kod sebe kako bi on sa njima "završio posao".

Na društvenim mrežama isplivala je prepiska Savića sa jednom devojkom koja je na Instagramu prokomentarisala njegovu objavu.

"Zabranite Paradu dok ja čovek sa četvoro dece ostavljam ženu kući da bih j***o k***e jer nisam išao u vojsku", napisala je devojka.

Usledio je sraman odgovor Vujadina Savića.

"Kad si već nekulturna i moram da se spustim na tvoj nivo... Još nekih dva, tri dana biću sam kod koće, pa bi bilo dobro da dođeš da i tebe izj**em. Ne brini, obavestiću i Mirku o tome... Samo, toliko si zdepasta i debela, nije mi toliko veliki. Ne znam kako ću ti prići... Možda bolje ta šugava usta da ti napunim da manje propagiraš p*****. Nećete šetati", napisao je fudbaler koji sa glumicom Mirkom Vasiljević ima četvoro dece.

Devojka je kratko odgovorila bivšem fudbaleru Zvezde.

"Ah, te porodične vrednosti klasičnog seljačine".

"Kao što vidiš umem i to da budem, po potrebi" dodao je Vujadin.

Vujadin Savić prepiska
foto: Printscreen

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track