ITALIJANI TVRDE DA SE JUNAJTED OKREĆE SERGEJU: Za Srbina spremni da izdvoje više od 50 miliona evra! Zvali i menadžera Kežmana
Foto: EPA

prelazni rok

ITALIJANI TVRDE DA SE JUNAJTED OKREĆE SERGEJU: Za Srbina spremni da izdvoje više od 50 miliona evra! Zvali i menadžera Kežmana

Fudbal -

Italijanska štampa piše da je engleski Mančester junajted zainteresovan da kupi srpskog reprezentativca i prvotimca Lacija Srgeja Milinkovića-Savića. Ovu tvrdnju potkrepljuju time da su sa Old traforda kontaktirali Sergejevog menadžera Mateju Kežmana, bivšeg fudbalera Partizana.

Tutomerkato javlja da je Junajted Srbina vidi kao alternativu za Kazemira i Adrijena Rabioa. Rabiiova majka Veronik je tražila deset miliona evra godišnje, što su u Mančesteru odbili i prekinuli pregovore.

Kod Kazemira je problem što Real Madrid za njega traži 60 miliona evra, iako Kazemiro ima 30 godina i veliku platu.

Čelnici čuvenog kluba sa Old Traforda ponudili su 135 miliona evra za Portugalca Žoao Feliksa, ali u madridskom Atletiku traže čak 350.

Junajted je navodno spreman da plati više od 50 miliona evra za srpskog vezistu, s obzirom da ima dosta problema sa pregovorima oko fudbalera koji su označeni kao prioriteti, ali ostaje da se vidi da li će uopšte doći do realizacije tog transfera i da li će Sergej Milinković-Savić posle sedam godina promeniti klub.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track