PJERO NEREŠIVA ENIGMA ZA ODBRANU ZVEZDE! Pogledajte sva tri gola Makabija, ŠERI doneo pobedu (VIDEO)
Foto: FK Crvena zvezda

liga šampiona

PJERO NEREŠIVA ENIGMA ZA ODBRANU ZVEZDE! Pogledajte sva tri gola Makabija, ŠERI doneo pobedu (VIDEO)

Fudbal -

Reprezentativac Haitija Frandži Pjero, doveo je Makabi u vođstvo protiv Crvene zvezde nu 18. minutu, u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona, na opšte oduševljenje na krcatom stadionu u Haifi. Haziza je dodao loptu do Pjeroa, a ovaj je na ivici peterca pokazao da je fizički mnogo snažniji, praktično je otresao Erakovića od sebe i lako zatresao mrežu!

Makabi je bio bolji rival na početku susreta, a Zvezda je samo jednom zapretila, preko Pešića. Kod vodećeg gola domaćih nije dobro reagovao ni Rodić. Haziza je prošao po desnoj strani, poslao je jak pas, Borjan je odbranio, ali Piero je jak kao stena, okrenuo se u petercu i poslao loptu u mrežu.

Na početku drugog poluvremena, u 51. minutu, ponovo je bio koban ubitačni tandem Makabija: haziza - Pjero. haziza je uputio oštar centaršut, a Pjero bio uspešniji u skoku od Milunovića, skrenuo loptu glavom, golman Borjan je zhvatio jednom rukom, ali je završila pod prečkom. Novo izjednačenje u Haifi - 2:2.

Za samo deset minuta je domaćin u drugom poluvremenu preokrenuo rezultat, a strelac gola za 3:2 je Šeri. Ofanzivac Makabija je vrlo dobru igru krunisao golom sa ivice šesnaesterca u 61. minutu. Kasnili su defanzivci šampiona Srbije da blokiraju šut, što je skupo kaznio igrač izraelskog tima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track