TSC DOČEKUJE MLADOST Lazetić: Možemo da nosimo teret favorita
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

TSC DOČEKUJE MLADOST Lazetić: Možemo da nosimo teret favorita

Fudbal -

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je da poštuje svakog protivnkika, a pogotovo Mladost GAT i njihovog trenera Aleksandra Lintu, ali je dodao da je njegova ekipa spremna da nosi teret favorita.

"Posle samo dve nedelje Lintinog rada se može proceniti šta ekipa Mladosti želi i kako igra. Vidi se da im opredelenje nije da se brane u niskoj zoni, što su protiv Partizana pokazali do poslednjeg minut", rekao je Lazetić, prenosi klub.

"Nama to govori da moramo biti spremni za sve faze igre, da se prilagodjavamo, adaptiramo i učinimo sve što je u našoj moći odigramo dobru utakmicu i dođemo do povoljnog rezultata", dodao je Lazetić.

Žarko Lazetić
foto: Starsport©

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole dočekuju sutra novosadsku ekipu Mladost GAT, u utakmici sedmog kola Super lige Srbije.

TSC je posle šest odigranih kola peti na tabeli sa devet osvojenih bodova, dok je ekipa Mladost GAT trenutno na 13. poziciji sa četiri boda.

"Uslove koje ovde imamo ne doživljavamo zdravo za gotovo i pokazaćemo da smo spremni da nosimo teret favorita koji nam po rezultatu na nekim utakmicama nije prijao. Ipak, po igri se nije desilo da je neko bio bolji od nas i da zato nismo pobedili. Dokle god je tako, ja stojim iza momaka 100 odsto i prezadovoljan sam kako rade i kako se ponašaju", rekao je Lazetić.

"Idemo u dobrom smeru i posle šestog kola smo, bez obzira na neke neočekivane rezultate, u dobroj poziciji. Igrali smo samo dve utakmice na domaćem terenu na kome svi očekuju više, zato radimo na tome da obradujemo navijače i verujem da već od sutra krećemo u tom smeru", dodao je on.

Utakmica TSC - Mladost GAT na programu je sutra od 18.00 na stadionu TSC Arena u Bačkoj Topoli.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track