OGLASIO SE KANGA POSLE SKANDALA NA MARAKANI: Gabonac BESAN na Stankovića, umesto izvinjenja poslao SNIMAK!
Foto: Starsport

Liga šampiona

OGLASIO SE KANGA POSLE SKANDALA NA MARAKANI: Gabonac BESAN na Stankovića, umesto izvinjenja poslao SNIMAK!

Fudbal -

Ne stišava se bura nakon bolne eliminacije Crvene zvezde od Makabija iz Haife u plej ofu za Ligu šampiona.

Reakcije stižu sa svih strana, a jedna od tema je i problematično ponašanje temperametnog Gelora Kange prilikom izmene u 53. minutu.

Dejan Stanković još uvek ništa nije rekao o slučaju Kanga, gabonski fudbaler oglasio se dan kasnije na Instagramu na čistom srpskom - bez pominjanja detalja iz 53. minuta jučerašnje utakmice.

"Hvala svima na ogromnoj podršci i bezuslovnoj ljubavi koju nam pružate! Nismo uspeli da se kvalifikujemo za Ligu šampiona, ali pred nama je Liga Evrope i šampionat, potrudićemo se da vas ovaj put ne izneverimo. Vaša podrška mi puno znači, hvala vam još jednom i volim vas!", napisao je Gelor Kanga uz ostavljena srca i spot za navijače Crvene zvezde, koji su ga u komentarima bodrili posle neuspeha u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Kanga je napravio je skandal prethodne večeri na stadionu "Rajko Mitić" kada se naljutio na Dejana Stankovića zbog izmene u 53. minutu, dok je Crvena zvezda vodila 2:1 protiv Makabija i imala rezultat za produžetke.

Kako je objasnio Mirko Ivanić, Kanga i Stanković su još na poluvremenu razgovarali o izmeni pošto je Gabonac imao žuti karton a sa obzirom na njegov temperament uvek postoji rizik od isključenja.

Dakle, nema izvinjenja, ali tu je snimak...

Nedavno je Kanga odigrao svoj 150. meč u dresu Crvene zvezde, a sportski direktor Mitar Mrkela najavio je pregovore oko novog ugovora (aktuelni ističe na kraju sezone), pa ostaje da vidimo da li će jučerašnji meč nešto promeniti u tome.

Kanga je bio vrlo zapažen na terenu, ali je utisak pokvario kardinalnom greškom, kada je u četvrtom minutu nadoknade prvog poluvremena nakon odbranjenog penala Borjana svojeglavo krenuo u kontru i izgubio loptu kojom je Sundgren savladao golmana Zvezde sa preko 25 metara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track