03:38

DOBRO JE ŠTO CRVENA ZVEZDA NIJE PROŠLA DALJE! Fudbalski trener GRUBO objasnio zbog čega je bolje što smo ostali bez LIGE ŠAMPIONA

ogroman neuspeh

DOBRO JE ŠTO CRVENA ZVEZDA NIJE PROŠLA DALJE! Fudbalski trener GRUBO objasnio zbog čega je bolje što smo ostali bez LIGE ŠAMPIONA

Fudbal -

Fudbalski trener Milorad Kosanović izjavio je u Jutarnjem programu Kurir televizije da je dobra stvar što je Crvena Zvezda ostala bez Lige šampiona.

Naime, fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da se plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona, pošto su na stadionu "Rajko Mitić" odigrali nerešeno 2:2 sa Makabijem iz Haife, u revanš meču plej-ofa. Kosanović smatra da je sa jedne strane dobro što se Crvena Zvezda ostala bez Lige šampiona, jer bi svi onda videli da smo daleko od evropskog fudbala.

Kosanović je dodao i da je ispadanje iz Lige šampiona poslednje upozorenje da se stvari u srpskom fudbalu dovedu u red.

- Zvezda nije klub koji se prvi put susreće sa ovakvim tipom utakmice. Nije tu problem, problem je u nečem drugom. Osnovni problemi su u kvalitetu našeg fudbala u odnosu na druge evropske, svuda raste samo kod nas jako ide prema dole iz razlog što smo odustali od nekih stvari koje su bile jako pozitivne u našem sportu. To je jedan od razloga. O greškama Dejana Stankovića ne želim da govorim, nisam bio na treninzima, mislim da nije korektno. Igrati Ligu šampiona sa ovakvom igrom, dobro je što Zvezda nije prošla dalje jer bi onda svi videli koliko smo daleko od evropskog fudbala - rekao je fudbalski trener i dodao:

- Mi imamo problem sa timovima koji su korak iznad dna evropskog kluba. To je naša realnost i to mora da se dovede u red. Skloni smo tome da hvalimo sebe i dižemo visoko, a bez ikakvog osnova. Ovo je poslednje pravo upozorenje da se moramo uozbiljiti, a ne da dozvolimo da fudbal vode oni koji se ne razumeju - rekao je Kosanović.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

08:04

ANĐUS URNISAO CRVENU ZVEZDU! Svaka KRŠINA i BUDALA tamo vredi 2 miliona evra, Pavkov nije fudbaler nego zabavljač, a Kanga...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track