TRAJAL OSTAO BEZ TROFEJA POSLE PENALA: Jagodina u Kruševcu osvojila Kup centralne Srbije
Foto: FK Trajal

Kup centralne Srbije

TRAJAL OSTAO BEZ TROFEJA POSLE PENALA: Jagodina u Kruševcu osvojila Kup centralne Srbije

Fudbal -

Finalna utakmica Fudbalskog kupa centralne Srbije između Trajala i Jagodine odigrana je na stadionu Mladost u Kruševca. Posle boljeg izvođenja penala gosti su pobedili i odneli trofej u svoj grad.

U finale Fudbalskog kupa centralne Srbije Trajal je ušao kao favorit, ali to na terenu nije dokazao. Utakmica je u regularnom delu završena nerešeno 0:0, pa se pristupilo izvođenju penala. Gosti su bili umešniji i zasluženo su slavili sa 3:2

Jagodina, Trajal
foto: FK Trajal

Strelci za Trajal sa bele tačke bili su: Filip Krstić i Radosav Aleksić, a Stojanović, Pavlović i Radivojević nisu bili uspešni, pa je pobeda pripala Jagodincima.

Čestitam mladom, poletnom i ambicioznom timu Jagodine, koji je izgarao svih 90 minuta, i onda kada je ostao sa igračem manje. Naši igrači su pokušavali sve vreme, iz nekih izglednih pozicija nisu donosili pravovremene odluke, što je, verovatno, posledica umora. Ova utakmica mora da nam posluži za jednu dublju i sveobuhvatnu analizu, jer ovo nije smelo da nam se desi, izjavio je šef stručnog štaba kruševački gumara Miljojko Gošić.

Jagodina, Trajal
foto: FK Trajal

(Ž.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track